Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 7,50€

Comprar Entradas

Dagoll Dagom: Maremar

Dagoll Dagom: Maremar

Dagoll Dagom presenta Maremar, un nuevo espectáculo musical con música y letras inspiradas en las canciones de Lluis Llach, basado en Pericles, el príncipe de Tiro, de William Shakespeare.

Maremar es la historia de un padre, una madre y una hija que luchan para reencontrarse, una de tantas historias en que la crueldad de la guerra hace separar famílias. Una metafora sobre la vida, explicada en un viaje a través del mar.

Sinopsis

Maremar es la historia de Pericles, un joven príncipe que, huyendo de un cruel dictador, recorre el Mediterráneo. Durante sus aventuras se enamorará de la hija del rey de Pentapolis, Thaisa, con quien tendrán una hija. Pero durante su retorno a Tiro, una tormenta hará naufragar su embarcación y la família quedará separada.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Vídeo

Fotos + fotos

Dagoll Dagom: MaremarDagoll Dagom: MaremarDagoll Dagom: MaremarDagoll Dagom: MaremarDagoll Dagom: Maremar

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Ahir al Poliorama i ja en tenia ganes, vaig estar veient aquest nou espectacle que tot i sent molt diferent al que fins ara hem vist d’ells, manté i per a mi fins i tot supera el segell de qualitat a què Dagoll Dagom ens té acostumats. Basat en Pèricles Príncep de Tir de Shakespeare aquest espectacle magníficament dirigit per Joan Lluís Bozzo i que més que un musical crec que és una peça que combina amb gran encert la dansa la cançó i la paraula, i que trasllada als nostres dies un tema malauradament molt vigent com és el dels refugiats. Dels tres ingredients destacaria la dansa i la cançó. La primera dirigida per la coreògrafa Ariadna Peya per la seva perfecta evolució en els seus moviments amb una mil·limetrada coordinació, més tenint en compte que els actors que l’executen no són ballarins professionals. La segona l’elecció de les cançons de Ll. Lach que crec no es podia trobar millors temes, per fer costat al drama que es tracta com, Corrandes d’exili, Abril 74, I si canto trist, Maremar, Un núvol blanc, Onades etc. cantades magníficament tambè pels actors i que en alguns moments em van fer una mala passada i com l’emoció és incontrolable van fer que alguna llàgrima aflorés. I pel que fa a la paraula, l’adaptació que ha fet Jofre Borràs que l’ha reduïda en el temps i penso que alguna cosa més tambè es podia haver suprimit, però vaja que és la meva percepció perquè el treball és impecable. Una escenografia molt austera molt acord amb el que tracta i una excel·lent interpretació per part dels nou actors i actrius tot i que m’agradaria destacar a Merçe Martínez i Elena Tarrats. No cal que digui que és recomanable, és imprescindible

  21/10/2018

 • 12345

  Ana ISABEL CARRASCO MATEOS

  Magnífica!!Todavía tengo el sabor de la angustia en la boca y el dolor en el corazón!Las palabras,la música,las voces entonando cánticos y…la DANZA,te adentran en la historia que pasa continuamente y que intentan hacer callar intereses superfluos donde las personas no importan…Lo recomiendo!!

  21/10/2018

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Una gran història. Especialment sorpresa per les esplèndides coreografies i admirant una vegada més com pugen les noves generacions. Repte difícil per als nou actors que interpreten a més de 30 personatges i que desenvolupen un gran treball musical i coreogràfic si bé, exceptuant les dels personatges principals, fallen un xic en la seva part actoral amb unes interpretacions poc creïbles com a conseqüència suposo de la seva joventut. Un muntatge que emociona i que cal anar a veure. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/10/20/maremar/

  20/10/2018

 • 12345

  Lambert

  Impressionant, un silenci que es transmetia per tota la sala et posava la pell de punta…

  11/10/2018

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Este va a ser el año de los musicales!
  Si con Fun Home salí del teatro maravillado los de Dagoll Dagom se han superado y han conseguido que salga del teatro con la boca abierta, los ojos llorosos y alucinando con la preciosidad que acababa de ver.
  De primeras iba un poco negativo porque la música de Lluís Llach no es de mi agrado. Pero oye… que estoy encantado!
  Teatro, danza y musical se mezclan cuando a una niña refugiada le cuentan la historia de un rey aventurero que vivirá muchas aventuras marineras, naufragios, dramas personales, separaciones y reencuentros!
  Todo ello explicado con danza maravillosa, con unas canciones con música a capella sin apenas instrumentos que te ponen la piel de gallina!!
  Y Bravo por las proyecciones que consiguen una buenísima ambientación a pesar de no haber apenas escenografía!
  Destaco a Elena Tarrats porque me he maravillado con su voz y su buen hacer aunque toda la compañía está magnífica! TODOS MARAVILLOSOS!

  Ayyyyy. Que estoy entusiasmado! Jajajaja

  06/10/2018

Artículos relacionados