Maremar, la nova producció de Dagoll Dagom, s’estrenarà al setembre

Redacció

Maremar, la nova producció de Dagoll Dagom, s’estrenarà al setembre al Teatre Poliorama. Es tracta d’una adaptació de l’obra Pèricles, el príncep de Tir de William Shakespeare amb música inspirada en l’obra de Lluís Llach, direcció musical d’Andreu Gallén i coreografia d’Ariadna Peya. El director de l’espectacle serà Joan Lluís Bozzo.

«Serà la primera aventura shakesperiana de la companyia després de més de 40 anys», ha declarat Bozzo a la roda de premsa. El text de partida és una de les peces menys representades del dramaturg anglès que no sha fet mai ni a Catalunya ni a l’Estat Espanyol.

Inspirada en la música i les lletres de Lluís LLach, Maremar és un espectacle que mostra com «la prevalença de la bondat i l’amor poden ser recompensades per damunt de la maldat alhora que representa un cant a l’amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats d’una família que lluiten pel seu retrobament», indica la sinopsi oficial.

Bozzo també ha destacat com aquest drama «té connexions amb la problemàtica dels camps de refugiats i els patiments que pateixen moltes persones als països en guerra al voltant de la Mediterrània».

Els intèrprets que donaran vida als personatges seran Roger Casamajor, Anna Castells, Cisco Cruz, Mercè Martínez, Marc Pujol, Aina Sánchez, Marc Soler, Elena Tarrats i Marc Vilajuana.

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
'Escape Room 2' desafía las expectativas

'Escape Room 2' desafía las expectativas

El tándem Joel Joan y Héctor Claramunt aseguran que los espectadores se lo habían pedido: “Escribe una segunda parte porque la primera termina con una intriga, que quisiéramos saber qué […]

Comentarios
 • Lola

  Maremar.
  Dissabte 21/12.
  Sort

  Responder
  15/12/2019
 • Pau Rosell Simón
  Pau Rosell Simón

  Això pinta molt bé… molta merda!

  Responder
  31/05/2018
¡Enlace copiado!