Focus presenta la temporada 2018-19

Redacció

Focus ha presentat la nova temporada 2018-19. Es tracta d’un conjunt de propostes de gran qualitat, noms importants, humor, drama i musicals de molt diferents formats. En total, 49 espectacles i més de 200 artistes formaran part de les programacions del Teatre Romea, el Teatre Goya, La Villarroel i Onyric Teatre Condal. El grup destinarà 12,5 milions d’euros a l’activitat escènica al llarg de tota la temporada.

Al Teatre Goya, podrem veure espectacles com L’últim acte (un Txèkhov amb Nina i Francesc Orella), Todas las noches de un día (amb Carmelo Gómez) o Shirley Valentine, un espectacle dirigit per Miquel Gorriz sobre la vida d’una mestressa de casa interpretada per Mercè Aránega que decideix fer un canvi inesperat.

També al Teatre Goya, es programarà Escape Room, una comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt on dues parelles posen a prova la seva amistat quan participen en aquest popular joc.

D’altra banda, La Villarroel recuperarà alguns dels seus èxits com Othello (en versió de Les Antonietes), Les noies de Mossbank Road o La Calavera de Connemara.

La Villarroel també presentarà nous muntatges com La dansa de la venjança (un text de Jordi Casanovas dirigit per Pere Riera), La zanja (el nou muntatge de Titzina Teatro) o L’habitació del costat, la propera proposta de La Brutal, dirigida per Julio Manrique.

O, en aquest cas, a l’Off de la Villarroel, tornen A.K.AAbans (de Daniel J. Meyer), If (L’últim desig) (de Natza Farré) i s’estrena la producció argentina El declive, escrita i dirigida per Nelson Valente, abordarà  interrogants i conflictes universals de l’ésser com el valor de la llibertat, el desgast propi de les relacions interpersonals o els mandats que s’acumulen al llarg d’una vida.

El amants dels musicals estan d’enhorabona, a que l’Onyric Teatre Condal es converteix en la casa dels musicals enguany sota el projecte Onyric, programant espectacles com 24 hores a la vida d’una dona (amb Silvia Marsó), Les dames del perpetu socors o Fun Home, entre d’altres.

Conegut per la sèrie de televisió dels anys 80 Els joves, també al Teatre Condal l’actor Nigel Planer presentarà Hey tius! Mola!, un show on fa un recorregut pels més de 40 anys de la seva carrera i les seves aventures en platós i escenaris.

Per últim, el Teatre Romea també recuperarà alguns dels seus èxits com Federico García, Adossats o E.V.A.

També al Teatre Romea arribaran algunes estrenes com El desguace de las musas (amb Gabino Diego), Fedra (amb Lolita Flores), Señora de rojo sobre fondo gris (amb José Sacristán), La partida d’escacs (dirigida per Iván Morales), Casa de nines, segona part (amb Emma Vilarasau i Ramon Madaula) o el que promet ser un dels èxits de la temporada: L’omissió de la família Coleman de Claudio Tolcachir.

Teniu més informació i l’accés a la venda d’entrades dels espectacles de cada teatre aquí: Teatre Goya / Teatre Condal / La Villarroel / Teatre Romea

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!