Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 16,50€

Comprar Entradas

El declive

El declive

A partir de un realismo crudo, El declive de Nelson Valente aborda interrogantes y conflictos universales del ser como el valor de la libertad, el desgaste propio de las relaciones interpersonales o los mandatos que se acumulan a lo largo de una vida.

Sinopsis

La pieza se desarrolla en torno al vínculo entre dos matrimonios de adultos maduros, que transformarán un domingo rutinario y aburrido en un oscuro caos donde las miserias más profundas de cada individuo salen a luz.

El declive propone así una reflexión acerca del modo en el que construimos la felicidad y la posibilidad de cambiar de paradigmas aún en el último instante.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Vídeo

Fotos

El decliveEl decliveEl decliveEl decliveEl declive

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  I continuant amb teatre argentí, he pogut veure a l’Offlavillarroel aquesta tragicomèdia escrita i dirigida pel dramaturg argentí Nelson Valente. Quan vaig veure que la programaven, vaig prendre nota per no perdre-me-la ja que farà uns 4 anys d’aquest mateix autor vaig veure al Romea, El loco y la camisa que he recordat infinitat de vegades i a més a mès un actor i una actriu que la representaven (Carlos Rosas i Lide Uranga, ara estan també en El Declive. Ens parla de dos matrimonis d’edat madura, amics de tota la vida que com moltes altres vegades passen el diumenge junts però aquest dia un comentari sense més importància dóna un gir i en un moment d’arravatament cada un d’ells i sense ser molt conscients del que expliquen, afloraran les seves misèries, les seves pors, els seus anhels i les insatisfaccions que la vida els ha portat i les inseguretats que la vellesa els espera. Diàlegs pausats amb llargs silencis, que parlen per si sols, només trencats per moments de fúria descontrolada i que gràcies a l’immens treball dels quatre actors i actrius de la Companyia Banfield Teatre Ensamble. passen del dramatisme a moments d’extrema comicitat i és que fan tan convincents els seus personatges que és impossible no empatitzar amb ells. Tot i que els horaris no són els habituals, val la pena anar a veure-ho no us ho perdeu, teatre en estat pur. Fins al dia 11.

  05/11/2018

 • 12345

  Ana P.F.

  Nelson Valente i els dos actors i actrius que l’acompanyen m’han ofert una de les millors funcions de la temporada, i en porto unes quantes. M’ha agradat tot: el text, l’humor, el drama que treu el nas de tant en tant fins que esclata, el ritme… i unes actuacions memorables.

  02/11/2018

 • 12345

  s

  me gusto mucho,os la recomiendo,estaran poco en barcelona,aprovechar….una obra realista y muy bien interpretada

  02/11/2018

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Tot el que es veu en escena sembla advertir que la felicitat és una construcció, un artifici que inevitablement amb el pas del temps es deteriora, s’esquerda, es trenca i s’esfondra. I davant d’aquest esdevenir, els personatges entre crits i silencis no poden escoltar-se. Tampoc poden entendre en quin moment la vida els va passar per sobre, i el que és pitjor, encara no saben si tindran (o no) el valor de donar-se una segona oportunitat. Amb actuacions destacables, convincents, i personatges molt ben assolits, aquesta parella de matrimonis, aconsegueix submergir-nos i fer-nos part de la discussió d’aquest living. Una proposta molt recomenable. Teatre argentí en estat pur. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/11/01/el-declive/

  02/11/2018

Artículos relacionados

Focus presenta la temporada 2018-19

Focus presenta la temporada 2018-19

6 setembre 2018

Focus ha presentat la nova temporada 2018-19. Es tracta d’un conjunt de propostes de gran qualitat, noms importants, humor, drama i musicals de molt diferents formats. En total, 49 espectacles […]

Leer más... n