Todo lo que necesitas para ir al teatro

Els ocells

Els ocells

La Calòrica estrenan Els ocells, una propuesta a partir de la obra de Aristófanes.

Sinopsis

La democracia es el peor sistema de gobierno diseñado por el ser humano. Con excepción de todo lo demás “, dijo Winston Churchill. Vivimos en una crisis democrática sin precedentes y La Calòrica quiere reflexionar sobre ella desde su origen: la Antigua Grecia.

En la obra Els ocells, Aristófanes ataca el régimen democrático, porque en los orígenes de la democracia también está la comedia. Y esta es la propuesta de La Calòrica: adentrarse en los orígenes de la comedia para reflexionar sobre el concepto de democracia; desde la transición española hasta la crisis democrática que asola la Europa contemporánea.

La Calòrica pasa el cepillo de la sátira política para la actualidad para hablar del auge del populismo y el reino de la post-verdad. Un cabaret político donde desfilarán temas como la corrupción, la traición a los ideales y los mecanismos que utiliza el poder para asimilar cualquier intento de cambio social y convertir una revolución en una reforma.

Vídeo

Fotos + fotos

Els ocellsEls ocellsEls ocellsEls ocellsEls ocells

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
  12345

  Sense pels a la llengua ni mitges paraules. Una sàtira política i social amb afinadíssima dramatúrgica i una direcció àgil, imaginativa i eficaç. També una molt bon treball dels quatre interprets en la seva multitud de personatges. La gran faceta cómica es senzillament impecable. En definitiva, una proposta d’alta volada. Brutal! No us ho perdeu. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/05/24/els-ocells/

  24/05/2019
 • Josep Oliva Sasé
  12345

  Avui he estat a la Beckett gaudint d’aquesta obra que pren referència de les Aus escrita per Aristófanes l’any 414 a. C. i que ha estat una creació conjunta de la Cia. La Calòrica amb dramatúrgia de Joan Yago i una impecable direcció d´Israel Solà. Si alguna cosa tenen en comú les obres de J. Yago, Bluf, You Say Tomato, Fairfly etc. és l’enginy i us puc assegurar que aquesta no es queda enrere. Moure´s entre la ficció i la realitat amb una motxilla carregada de reflexions serioses i presentar-les en clau d’humor aconseguint que no paris de riure de principi a fi, no és fàcil i ho han aconseguit amb escreix. Una anàlisi on hi cap tot, capitalisme, l’església i la pederàstia, el populisme, la poca imparcialitat de la justícia, la corrupció i més molt més tot això amb un llenguatge fresc, satíric i dinàmic que des del minut un et manté atrapat. Pel que fa a la interpretació Marc Rius, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López i Xavi Francés, els quatre i sense distinció amb continus canvis de personatge i registre fan un treball, sublim. La encertada escenografia i el vistós i colorit vestuari, l’acaba d’arrodonir. Un altre èxit de La Calòrica i d’aquesta temporada que no cal que digui que és un imprescindible.

  16/05/2019
 • AGUSTI
  12345

  ens ha agradat molt i els actors molt be FANTASTIC

  12/05/2019

Artículos relacionados