Todo lo que necesitas para ir al teatro

Bruno Oro: Immortal

Bruno Oro: Immortal

Inmortal es una comedia dramática futurista donde Bruno Oro se desdoblará en multitud de personajes que disfrutarán, sufrirán o se enfrentarán a la inmortalidad. El primer solo teatral de Bruno Oro acompañado por dos mejores creadores teatrales de ciencia ficción: Marc Angelet y Alejo Levis.

Sinopsis

¿Qué harías si tuvieras todo el tiempo del mundo? ¿Qué harías si tuvieras que aguantar tu suegro hasta el fin de los tiempos? ¿Qué harías si tuvieras que trabajar en ese trabajo que no te gusta 200 años más? ¿Qué vas a hacer cuando tus propios hijos ya sean bisabuelos?

Vídeo

Fotos + fotos

Bruno Oro: ImmortalBruno Oro: ImmortalBruno Oro: ImmortalBruno Oro: ImmortalBruno Oro: Immortal

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • MERCEDES

  Bravo, bravo ragazzo!!! Enhorabona Bruno!!! Quina agilitat lingüística, quina capacitat per a omplir l’escenari tan sols amb tu mateix i la gran quantitat de personajes que ens vas fer!! MOLT DIVERTIDA, RECOMANO 100%

  09/11/2018

 • 12345

  Edu Alcaniz

  Ha sido genial , con una performance de múltiples personajes y los va encajando poco a poco.
  Momentos cómicos y divertidos

  04/10/2018

 • 12345

  Esteve Gibert Giner

  És una obra comparable amb un vi reserva. Comença fluixa i madura amb l’estona per tonar a caure, però per sort torna a despertar cap el final.
  Infinitat de personatges, uns mes aconseguits que d’altres, moments fantàstics i altres previsibles (els menys) que aconsegueixen que el somriure no falti.
  Durada justa per no fer-se massa pesada, però no es pot evitar mirar el rellotge en algun moment.
  Molt recomanable si disfrutes amb els intercanvis sobtats de personatges, però estic segur que en Bruno en farà de molt mes bones.

  01/10/2018

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Un monòleg còmic amb moltes escenes impagables. Tot un repte per a Bruno que amb un ritme trepidant interpreta un munt de personatges canviant el gest, la veu i el moviment sense pausa demostrant que té unes capacitats increïbles per interpretar diferents papers, fer imitacions molt creïbles i canviar de registre a cada frase o fins i tot en cada paraula. En definitiva, molt més que un excel·lent imitador. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/09/15/immortal/

  28/09/2018

 • 12345

  Lola

  Veiem una bona proposta que al principi es fa massa llarg però de seguida agafa un ritme genial!
  Bruno Oro destaca amb la seva interpretació acompanyat de molts personatges que creen la comèdia amb un rerefons ideològic. Recomanable!

  28/05/2018