La Perla 29 obrirà temporada amb ‘Al nostre gust’, a partir de Shakespeare, Ibsen i Mouawad

Redacció

La companyia dirigida per Oriol Broggi ha fet públiques les quatre produccions que duran a terme aquesta temporada. La primera serà Al nostre gust, una peça de creació a partir d’obres de Shakespeare, Ibsen i Mouawad, entre altres, que s’estrenarà el mes de novembre a la Biblioteca de Catalunya, on s’hi estarà fins al desembre.

TEATRE_BARCELONA-noves_obres_la_perla

La segona estrena de la temporada serà al març. Ferran Utzet, que ja va dirigir amb èxit a la Biblioteca Traduccions, tornarà a portar a escena una obra ambientada a Irlanda de 1936, Dansa d’agost, de Brian Friel. I sense marxar d’Irlanda, al maig Oriol Broggi dirigirà Els cors purs al Teatre Romea amb Pablo Derqui, Borja Espinosa i Miranda Gas de protagonistes.

Per tancar la temporada, la Biblioteca de Catalunya acollirà un text de Marc Artigau, dirigit per ell mateix, del que encara no han avançat el nom. A més, a partir del desembre es podrà tornar a veure El Petit Príncep a la Sala Barts.

Fotografia: La Perla 29

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
Todas nominaciones del VII Premis TeatreBarcelona

Todas nominaciones del VII Premis TeatreBarcelona

TeatreBarcelona, la revista, cartelera digital y comunidad de artes escénicas de referencia, ha presentado los espectáculos y profesionales nominados a la 7a edición de los Premios TeatreBarcelona. Se trata de un […]

Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Tras cuatro ediciones y una pandemia molesta, TeatreBarcelona volvemos a editar la revista en papel Especial GREC: una mirada independiente y tranquila en el festival de Barcelona, pensada únicamente para […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!