Els 6 espectacles imprescindibles de La Villarroel

Redacció

Focus ha presentat la nova temporada 2018-19. Es tracta d’un conjunt de propostes de gran qualitat, noms importants, humor, drama i musicals de molt diferents formats. En total, 49 espectacles i més de 200 artistes formaran part de les programacions del Teatre RomeaTeatre GoyaLa Villarroel i Onyric Teatre Condal. El grup destinarà 12,5 milions d’euros a l’activitat escènica al llarg de tota la temporada.

Des de Teatre Barcelona, volem destacar els sis espectacles de La Villarroel que considerem que no us podeu perdre aquesta temporada. Segons van explicar a la roda de premsa, el que pretenen és fer «tot el possible perquè La Villarroel sigui una finestra oberta a la creacció contemporània amb la complicitat del públic»

La calavera de Connemara és un dels èxits de la temporada passada que tornarà a la sala. Una comèdia negra protagonitzada per Pol López i dirigida per Iván Morales.

També torna la versió d’Othello de Les Antonietes. Un clàssic reinventat a ritme de thriller que, a més, celebra el 10è aniversari de la companyia.

L’habitació del costat és la nova producció de La Brutal. Es tracta d’una obra poètica i vibrant dirigida per Julio Manrique. Un drama extravagant i divertit ambientat a l’Amèrica victoriana.

La dansa de la venjança és un combat sense descans dirigit per Pere Riera. Jordi Casanovas s’endinsa en el revers més tenebrós dels conflictes de parella.

Titzina torna a La Villarroel, després d’èxits com Exitus i Distancia siete minutos, amb La zanja, una proposta reflexiva i emocional sobre la trobada històrica de l’explorador Pizarro i Atahualpa, l’últim rei de l’Imperi inca.

Per últim, recomanem no perdre’s el retorn de Les noies de Mossbank Road, el cant a l’amistat de tres actrius (Clara Segura, Cristina Genebat, Marta Marco) i una directora (Sílvia Munt).

Podeu veure el llistat complet de la programació del Grup Focus i accedir a la venda d’entrades en aquests quatre enllaços: Teatre Romea / Teatre Goya / La Villarroel / Onyric Teatre Condal

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!