Todo lo que necesitas para ir al teatro

Rent, el musical

Rent, el musical

Daniel Anglès lleva a escena Rent, el musical rockero más cañero de Broadway inspirado en La Bohème de Puccini.

Un musical que ha dado la vuelta al mundo con temas tan conocidos como “Seasons of Love” y vuelve a Barcelona 20 años después de su estreno en castellano.

Un canto a la vida!

Sinopsis

Conoceremos un grupo de jóvenes con vidas muy diferentes y a la vez muy iguales que utilizan su creatividad artística para expresarse e intentar hacerse un lugar en la sociedad. Todos ellos cuentan su vida en ciclos de amor y hacen frente en su día a día enmascarado por la miseria, la resignación y la proximidad de la muerte.

EL MUSICAL 'RENT'

Nacido en el Off Broadway y ganador de 4 premios Tony y un Pulitzer, RENT rompió con todo y dio la vuelta a lo que pasaba en el Broadway clásico de los 90, cuando era muy difícil ver el escenario historias contemporáneas que reflejaran la vida real del momento.

El 26 de enero de 1996 se representaba por primera vez el musical RENT en la ciudad de Nueva York, dos días después de la muerte de su autor: el joven y desconocido Jonathan Larson. El espectáculo se convirtió rápidamente en un fenómeno que cambió la historia del género y conectó con una nueva generación que se identificaba con estos personajes que luchan por mantener su entorno, amenazado por la enfermedad y la muerte, que se aferran a la vida, que despiertan su lado más creativo y, sobre todo, que cuentan su vida en momentos de amor.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Mercè Noguera Vilalta

  Excepcional!

  11/07/2019
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola

  Tot i que Rent porta més de vint anys viatjant d’escenari en escenari, les problemàtiques que narra són omnipresents, des de la seva representació del col·lectiu LGBT, que en aquests moments de bogeria política, no està de més, fins a la seva conscienciació sobre l’estigma del Sida.
  Producció molt cuidada, amb una potent banda i un compacte grup d’intèrprets que despleguen un treball molt coral seduint-nos pel seu talent i entrega absoluta.
  La llista de destacats és llarga i els oblits poden ser injustos, però les mirades es van per igual a la superdotada Anna Herebia que forma un gran duo amb Àfrica Alonso, Albert Bolea, imparable com el drag Angel, o cap a la sensibilitat de Xavier Navarro i Iñaki Mur, a la força i seducció de Júlia Bonjoch, al lliurament de Víctor Arbelo …
  És un fet constatable que ha irromput molt talent jove al teatre català per aixecar aquests grans títols de Broadway o al West End. i que, per tant, els musicals han arribat a Barcelona per quedar-se. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/05/25/rent-el-musical/

  25/05/2019
 • Silvana

  Mi musical preferido

  21/05/2019
 • Nina

  Un espectacle únic que emociona. Ha de ser un dels imprescindibles per a tota persona que li agradi el teatre musical i/o s’està formant per fer-ne.

  Felicitats a tot l’equip sencer! Tant de bó seguiu molt més temps a cartellera.

  09/05/2019
 • Anscari

  D’aquells musicals que deixen petjada…. Renovat i fresc!

  04/05/2019
 • Anna

  Nivel actuación del teatro escolar aunque lis actores jóvenes hacen lo más posible para estar bien, pero corriendo a copiar los caracteres del musical original del Broadway todos pierden. El rockero, la strip, la pareja lesbians, el profesor tienen una pinta grotesca y absurda. Ángel salva un poco la accion pero muere pronto… New York que está presentado sin vocal negro parece un cadaver palido. La escena con pecho desnudo y la orgiá son absurdos y innecesarios. La coreografía pobre tampoco ayuda. Lo único que corresponde al musical original son los textos perfectamente traducidos pero es un mérito de gran idioma español. El resumen: la ensalada sin salsa.

  03/04/2019
 • Annapadu

  Em va agradar moltíssim, sobretot la segona part, on la història agafa consistència. Impressionant el talent que hi ha sobre l’escenari. Una gran obra i un luxe poder-la veure a Barcelona.

  27/03/2019
 • miguel

  Me quito el sombrero ante tal explosion de juventud que canta,baila e interpretan de maravilla acompañados de unos buenos musicos y una puesta en escena nada envidiable al west end o Broadway. Felicidades Dani cada vez te superas.Solo decirte que quizas se tendrian que perfilar mejor las historias.Un gran espectaculo si señor.

  25/03/2019
 • Josep Oliva Sasé

  Ahir vaig estar a Onyric gaudint d’aquest Musical de culte de Jonathan Larson dirigit per Daniel Anglès, coreografies d’Óscar Reyes i direcció musical de Miquel Tejada. L’any 1999 si no recordo malament, el vaig veure al Teatre Principal i em va impactar, en aquella ocasió qui ara el dirigeix ​​D. Anglès, interpretava el personatge de Mark. El que ara podem veure és una reposició, en aquesta ocasió en versió castellana del què fa 3 anys es va poder veure en català, jo no vaig poder fer-ho, a L’Aliança i tot i que alguns intèrprets repeteixen, s’ha fet un important canvi en el càsting. Com molts ja sabeu ens situa a l’Alphabet City (actualment East Village) de N.Y. dels anys 90 on viu un grups de joves bohemis que lluiten per tirar endavant en un barri marcat per la sida que molts d’ells pateixen en primera persona i que és un cant a la vida i esperit de superació. En aquesta ocasió i més que la primera vegada que el vaig veure, m’he emocionat en molts moments sense poder evitar els ulls humitejats i el motiu no és altre que l´entrega, la força i el creïble que ho fan els 17 actors-cantants que es deixen la pell i és que s´em fa difícil destacar algun perquè tots tant a nivell individual com coral estan extraordinaris. Una escenografia i il·luminació espectacular i impactant, difícil de millorar. I cinc músics (teclats, guitarres, baix i bateria) que toquen de meravella i que a efectes auditius dóna la sensació que sigui una gran orquestra. Un espectacle rodó que cal veure si o si (jo repetiré) i que us asseguro no us deixarà indiferents, Bravo, bravo la feina ben feta.

  24/03/2019
 • Julià

  L’escenografia és correcte. Alguna actriu falla a nivell de cant, d’interpretació i de dicció. L’Albert Bolea està impressionant, el millor Angel que he vist. En general bé, les cançons de grup molt ben solucionades. Les butaques incòmodes, preus elevats, i no hi ha full informatiu de l’obra, has de pagar si o si (2€, preu molt elevat pel que et donen). Com que vaig anar a una prèvia, tornaré més endavant per veure si amb el rodatge millora el montatge. La vie bohème!

  03/02/2016
Artículos relacionados
Iñaki Mur: "Rent es un musical que te cambia la vida"

Iñaki Mur: "Rent es un musical que te cambia la vida"

31 marzo 2019

Por Iván F. Mula / @ivanfmula Conocido por su papel en la serie Merlí (TV3), Iñaki Mur lleva formándose como actor desde los 13 años en diferentes escuelas y estudios de artes […]

Jo és que no sóc gaire de musicals, però…

Jo és que no sóc gaire de musicals, però…

2 febrero 2019

Por Christian Machío / @ChristianMachio Ya mucho antes del concepto «emprendeduría» siempre oía decir que, en aquella calle donde veas un par de zapaterías, el mejor negocio es abrir una tercera. […]

Daniel Anglès recupera el musical 'Rent', en Onyric Teatro Condal

Daniel Anglès recupera el musical 'Rent', en Onyric Teatro Condal

11 enero 2019

A la espera de conocer las novedades de la programación del segundo semestre de Onyric Teatre Condal, el Grup Focus ya ha anunciado que una de sus apuestas será: Rent. […]