Todo lo que necesitas para ir al teatro

Polònia: el Musical

Polònia: el Musical

El musical de Polònia en el Teatro Poliorama

La productora Minoría Absoluta presenta un nuevo proyecto teatral: una obra basada en los personajes del programa de TV3 Polònia.

Una pieza teatral escrita por Jordi Galceran, autor de éxitos internacionales como El método Grönholm, junto con los guionistas Júlia Cot, Jaume Buixó, Pau Escribano y Toni Soler, habituales del equipo televisivo del Polonia. Xavier Ricart dirigirá la obra, protagonizada por Bruno Oro, Queco Novel, Agnès Busquets, Mireia Portas, Ivan Labanda, Xavi Serrano, Anna Bertran y David Olivares, que darán vida a algunos de sus personajes televisivos más célebres.

La acción de la obra arranca con una cumbre convocada por el presidente Artur Mas (Bruno Oro) en un hotel, para decidir el futuro de Cataluña. El espectáculo, salpicado de versiones humorísticas de grandes éxitos musicales, combinará la sátira política del Polonia con ingredientes más teatrales y vodevilescos.

Vídeo

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Arturo Padilla de Juan

  Si valorem aquesta producció a nivell estrictament musical, ens trobem amb un repertori de cançons i una execució pèssima. Tot i així, l’obra salva la mediocritat amb una trama argumental fresca i esbojarrada que aconsegueix encadenar un seguit de situacions absurdes i ridícules que desperten les riallades fàcils dels espectadors. Tots els elements còmics que van produint-se al llarg de l’obra s’encadenen fins assolir uns minuts de clímax a la meitat de l’obra, però tot seguit la producció presenta una davallada gradual que irromp amb un final precipitat i poc treballat. En aquest sentit, el musical fa forma de piràmide, ja que comença sense gaires pretensions, va creixent en intensitat i després es desinfla. Malgrat tot, Polònia aconsegueix el seu propòsit: fer passar una bona estona i satiritzar la situació política que travessem. Per als qui vulguin un musical on el que menys importen són les cançons.

  14/02/2015

 • 12345

  Josep Via Santacana

  Tope divertit el pas de la tele al teatre un encert,dificilment defraudaran a tots aquells que disfrutem del Polonia televisiu,una trama amb enginy en la linea de un vodevil i en recursos facils pro efectius, tota la ironia i aprofitament de uns actors que han sapigut treure al maxim partit a uns personatges, i situacions identificables i properes a tots nosaltres. Si afegim l encert de adaptacions musicals conegudes, ja sigui del Violinista a la teulada o Mari i Cel entre altres amb lletres adientes a la ocasió,la diversió esta asegurada i a jutjar per la resposta del public tenim Polonia per temps, i m atreviria a dir que ja material disponible i renovat per lo que podia Polonia 2 i Polonia 3 etc.

  15/12/2014

Artículos relacionados

Tot el que necessites saber de 'Polònia, el musical'

28 octubre 2014

Hem anat a La Camarga i hi hem trobat el president Mas, Junqueras, Herrera i Fernández parlant del 9N. També hi havia l’Espe, el Rajoy i Camacho. I enmig de tot aquest enrenou de polítics, la Bibiana Ballbè fent de les seves. Vols saber què ens han explicat del musical del Polònia?

Leer más... n

Comencen els assajos de "Polònia, el musical"

28 agost 2014

El passat dilluns 18 d’agost van començar els assajos de Polònia, el musical, la nova producció teatral de Minoria Absoluta que té prevista la seva estrena a Barcelona el proper mes de novembre al Teatre Poliorama.

Leer más... n