Marits i mullers

Marits i mullers

Marits i Mullers es una adaptación del guión escrito por Woody Allen, en la película homónima que se estrenó en 1992. Protagonizada por él mismo y por quién fuera su pareja entonces, la actriz Mia Farrow, este film se hizo con el premio BAFTA al Mejor Guión Original y fue un éxito tanto de crítica como de público. Àlex Rigola, por su parte, ya llevó este espectáculo al Teatro de la Abadía de Madrid, en 2013, y ahora ha preparado la versión en catalán de esta comedia sobre las relaciones de pareja que firma el genial director norteamericano.

SINOPSIS

Alex, escritor y profesor de literatura, y su mujer Carlota, que trabaja en una revista de arte, no pueden creerse que sus mejores amigos, Alicia y José Luis, aparentemente una pareja perfecta, hayan decidido separarse. A partir de esta noticia, la pareja empieza a plantearse si su matrimonio se basa en una relación realmente sólida.

Vídeo
Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Francesc Polonio

  M’ha semblat un meravellosa adaptació de la pelicula d’Allen, un gran muntatge i un elenc d’actors que brillen cadascun en el seu paper.
  Del millor que he vist!

  Salutacions Cesc

  04/04/2016
 • Josep Via Santacana

  Un text en la linea del millor Woody Allen i un treball de direççio del millor Rigola, i afegim uns interpretss adequadisims als seus personatges dona com a resultat un extraordinari espectacle teatral, parla nomes de comedia seria quedarse curt. El espai escenic assoleix una proximitat al espectador, que es com forma part de la mateixa acció teatral,poques vegades la proximitat dona tant de joc, la obra amb un fons amarg i acid es també com un joc de sentiments i relacions aon la necesitat de viure la vida amb intensitat predomina. Un text inteligent a estones divertit i sovint dur, serv it per actors i actriua al ma´xim nivell sobretot amb enorme naturalitat, personatges i situaçions sempre creibles. Enhorabona a tots,s´ha conseguit que Allen sigui millorat i nomes el talent de Rigola ho podis fer posible.Aprofiteu darrers dies a Barna, pro gira per Catalunya.

  27/12/2015
 • Maria Garcia
  Maria Garcia

  La sala Villarroel és una joia. Just el fet d’entrar dins el teatre i trobar-te gairebé formant part de la funció que està per començar ja té el seu encant, no trobeu? I no parlem dels qui estan asseguts als sofàs, sense saber-ho acaben sent una mena d’actors per aquella nit.

  Els llums es tornen cada cop més càlids, i és quan la Mar Ulldemolins puja sobre la taula de pissarra i amb l’Ipad se’ns donen les instruccions prèvies com a tota obra de teatre. Amb l’Ipad, esplèndid. Va aconseguir el silenci i l’atenció immediata de tot el públic.

  I des d’aquest primer instant ja ens tenen, ja tenen la intimitat necessària per aquest espectacle.

  Els actors, tots i cada un, saben on es troben, no dubten, són nítids i dinàmics. Aconsegueixen formar unes parets transparents al seu voltant, donant la sensació a l’espectador d’estar espiant d’alguna manera el que passa en escena. Però amb la mateixa facilitat que creen les parets també saben tirar-les avall en qüestió de segons, fent al públic còmplice. I parlen entre ells i ens parlen a nosaltres, i ho fan sorprenentment bé.

  La idea de que l’amor no és etern se’ns va presentant d’una forma barrejada entre acidesa, diversió i sinceritat, i aquesta és la base de l’obra.

  La seva representació aconsegueix aïllar-te de la teva vida per fer-te viure la dels personatges que tens al teu davant, però alerta, que en alguns aspectes pots arribar a sentir-t’hi identificat i és quan hi ha el perill de començar a dubtar sobre la teva pròpia situació sentimental.

  Trobo necessari destacar l’escena de la capseta de música. Ulls brillants i pèls de punta. Ens trobem immersos en una atmosfera asfixiant, però tranquils, és una asfixia purament agradable.

  Se’ns dubte et deixa amb ganes de repetir.

  https://amoralteatre.wordpress.com/2015/12/08/marits-i-mullers-sala-villarroel/

  08/12/2015
 • Ramon Urgell
  Ramon Urgell

  Excel.lents actors, excel.lent història i moltes estones de gags molt bons, totalment recomanable, molt divertida.

  25/10/2015
 • ChrisDM

  Puro Woody Allen. Divertida, inteligente y muy bien dialogada… la obra fluye elegantamente gracias, especialmente, a los 6 actores en escena, todos excelentes. Puede que le falta un poco más de garra en la dirección pero es muy recomendable.

  24/09/2015
 • Anna Gimix

  Als 4, força variadets en edats i «estats sentimentals» que vam anar ens va encantar. Amb això està tot dit. Actors, posta en escena i muntatge Bestial.
  Superrecomanable

  23/09/2015
 • Elizabeth Garcia Perez

  Toda una reflexión. Divertida, ligera, grandes actuaciones y detalles geniales que hacen que esta puesta en escena sea fantástica!!! La he visto con una amiga, pero la repetiría con mi pareja, lo que nos íbamos a reir!!

  22/09/2015
Artículos relacionados
Rigola porta a escena ‘Marits i mullers’ de Woody Allen convertint el públic en psicoterapeuta

Rigola porta a escena ‘Marits i mullers’ de Woody Allen convertint el públic en psicoterapeuta

10 septiembre 2015

Després de l’èxit a Madrid, Àlex Rigola estrena el proper 18 de setembre l’adaptació de la pel·lícula de Woody Allen Marits i mullers a La Villarroel. L’obra és, segons el […]