L'orfe del clan dels Zhao

L'orfe del clan dels Zhao

Basada en una obra clásica china, cuenta la historia de un huérfano que vengará la muerte de su familia. El clan Zhao al completo es exterminado en una matanza. La propia reina lleva en su vientre un Zhao y el mismo día de la masacre da a luz. Cheng Ying, un médico – sanador, la asiste en el parto y sacrifica a su propio hijo acabado de nacer para salvar al último miembro de la dinastía. Zhao Wu, con la ayuda del doctor, buscará vengarse de la familia rival y de los asesinos cuando crezca y descubra la implacable verdad de su infancia emprendiendo un épico viaje de sacrificio y venganza.

Vídeo
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Josep Via Santacana

  Magnifica posada en escena, estil Broggi garantia de calitat, un treball interpretatiu extraordinari aon Jorge Manrique i Pablo Derqui es mostren amb una talent com a actors, que posibiliten es poguin considerar entre els millors de la escena actual. La historia dramatica i apasionant es segeix amb el maxim interes i la utilitazaçio del espai, les musiques i la iluminaçio ho converteixen en un espectacle magnetic i perturbador.
  Repeteixo garantia Broggi ja sigui adaptant Fellini,anteriorment drames com Incendis i ara redescubrint aquesta joia xinesa.No us ho perdeu

  06/05/2014
 • LLUÏSA MOLNER VENTURA

  L’obra és deliciosa. la posada en escena original i impecalble. Els actor i l’actriu ho broden, com era d’esperar. Veus molt de rodatge a l’escenari i s’agraiex, no patir per les interpretacions.
  Recomanable cent per cent.
  El teatre català es supera i avanÇa dia a dia
  Gràcies Romea!

  27/04/2014
 • Neus Mònico Fernández
  Neus Mònico Fernández

  Brutal!!!!!
  Una escenografia on la sorra és l’element principal, un vestuari molt acurat, una il•luminació perfecta, la música en directa, unes interpretacions brutals, i un text meravellós fan que aquesta obra possiblement serà de les imprescindibles d’aquesta temporada.
  El Teatre Romea ha tornat a encertar amb aquesta joia d’obra.
  Vaig gaudi i patir, fins i tot en molts moments tenia la pell de gallina.

  Un text que com altres amics han dit, podríem estar veient un Shakespeare, la Bíblia o fins hi tot La Guerra de les Galàxies,però amb la diferència de que es tracta d’un altre cultura i de molt més segles abans.

  Ens trobem davant d’una historia plena d’amor, sacrifici i de lleialtat.
  Una historia trista, però increïblement bella.

  En Pablo Derqui i Jorge Manrique ……….BRUTALS !!!!!!!!

  Felicitats a Oriol Broggi per la seva dirección. Realment és un geni, ha sabut transportar el encant i l’essència de la Biblioteca al Teatre Romea.

  14/04/2014
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Esta nueva propuesta basada en una obra clásica china os va dejar con la boca abierta. Por lo menos a mi me ha sorprendido mucho y me ha encantado!!
  La historia muy cuidada, muy violenta, muy drama pero muy bonita a la vez!!
  Y la escenografia era estupenda con el teatro lleno de arena, con ese humo para dar ambientación, esa lluvia, esa música en directo mezclando melodias chinas con letras mediterraneas, esas coreografías de luchas con las katanas, esas proyecciones desde el cielo que ambientaba todo tanto…
  Maravilloso!!

  26/03/2014
 • Gemma Blanchart badia

  Vaig poder gaudir de l’assaig que van fer divendres i em va agradar molt!! Grans actors i grans interpretacions!! A més veure el Romea completament diferent és interessant!!
  Cal veure-la aquesta!!

  24/03/2014
Artículos relacionados

El 'cuento chino' de La Perla 29

25 marzo 2014

El Romea ha preparado sus galas más orientales para acoger el nuevo montaje de Oriol Broggi, L’Orfe del Clan dels Zhao. El escenario se ha disfrazado de tatami cuadrado y […]