Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 16,00€

Comprar Entradas

Les dones sàvies

Les dones sàvies

Por tercer año consecutivo vuelven Les sàvies! Enric Cambray y Ricard Farré vuelven al Maldà con su gran éxito: Les dones sàvies, basado en la obra de Molière.

Sinopsis

1672, Francia. Molière y la Compañía del Rey estrenan una comedia de costumbres con un lío familiar donde se recoge el afán de saber de las mujeres y pone en evidencia un poeta mediocre y creído de la época.

2016, Cataluña. Molière y sólo dos actores estrenan la misma comedia de costumbres con un lío familiar donde, con un juego interpretativo que rompe las convenciones, se recoge la burla de los pedantes de hoy en día.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Vídeo

Fotos

Les dones sàviesLes dones sàviesLes dones sàviesLes dones sàviesLes dones sàvies

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Una comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s’hi recull la burla dels pedants d’avui en dia. Dos esplèndids actors, Enric Cambray i Ricard Farré s’enfronten al repte d’interpretar vuit personatges, masculins i femenins. Amb una gran versatilitat van passant d’un personatge a un altre canviant vestuari, expressions corporals i facials, veu i pronuncia.
  M’han deixat realment impressionada amb aquesta capacitat de transformació. Una obra molt més que recomenable. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2016/11/03/les-dones-savies/

  02/11/2018

 • 12345

  Lara Vidal

  Fantàstica!!
  Una interpretació brutal de dos fieras.
  Una posada en escena exquisita.
  Una obra que no ens podem perdre!

  21/11/2017

 • 12345

  Àlex Gilaberet

  Sense cap mena de subte, aquest muntatge, és una de les millos obres que podem vuele actualmente a Barcelona. Un text extrahordinari i una actors de luxe

  08/11/2017

 • 12345

  Hebert

  Mira que sempre dic que costa fer-me riure (i com em ve de gust!). Doncs aquí, ho he fet i molt. Un tour de force pels actors Enric Cambray i Ricard Farré que interpreten ells solets tots els personatges, amb diccions, accents, transformisme, formes de parlar, caracteritzacions a ritme vertiginós…

  Adaptació de l’obra de Molière que satiritza els “entesos” que saben de tot, que igual opinen de filosofia que d’obres publiques, de literatura o d’economia. Vaja, el típic tertulià, aquí ridiculitzat com cal amb referents ben coneguts (Sr. Conill, llibre de la Rahola…). Gent que diu moltes coses però generals, vagues, amb grans paraules per confondre i semblar més del que són. El marc de tot això és una intriga amb embolics familiars, amb prentents imposats i desitjats, amb dones sàvies que és el del que se senten més orgulloses i obliden les persones i de gent que vol viure. Intrigues, classisme…i molt d’humor.

  Com a Othelo, sembla fàcil el que fan quan és dificilíssim i la proposta era arriscada de nasos.

  Amb l’èxit que han tingut -entrades exhaurides- diria que tornaran. Ens ho mereixem.

  27/10/2016

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Tantas buenas críticas y tantos halagos hacia esta obra ha conseguido que me acercara al Maldà a ver la obra!
  Esta comedia de Moliere está muy bien interpretada por Enric Cambray y Ricard Farré (al que amo en secreto ).
  Tiene mucho mérito el que interpreten tantos personajes, tan diferentes y de manera tan bien resuelta. BRAVO por ellos!!
  Y es que encima la obra tiene su gracia. Los actores haces que rías sin poder hacer nada ante la historia que nos cuentan!!
  Vamos… que me ha gustado!

  Eso sí… entre el público se veía a mucho bienqueda que se reía de absolutamente todo. Incluso de hasta lo que no hacía gracia. Todo por hacerse notar. PESADOS!

  18/10/2016

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Avui al Maldà he gaudit i moooolt amb aquesta obra. Una adaptació del clàssic de Molière dut a l’actualitat. Embolics familiars, dobles sentits, ironies sobre la gramàtica catalana, un enginyós 5×10 un joc comodí del que es valen els tertulians que veiem a la tele, tot això portat a un ritme trepidant, una tant eixelebrat i summament. divertit. Un treball immillorable d´ Enric Cambray i Ricard Farré en el qual es deixen la pell ja que entre els dos interpreten vuit personatges i que sense sortir de l’escenari i a un ritme vertiginós fan els canvis de vestuari i caracterització. Cambray i Farré són actors, transformistes, cantants i el canvi de personatge els obliga constantment a canvis de registre que desenvolupen a la perfecció. La posada en escena és molt senzilla però original i eficaç, un paravent que serveix per a tot. No cal que us digui que és imprescindible i us aconsello reservar, ja que segons tinc entès per aquesta setmana ja estan totes les entrades exhaurides. No us ho perdeu, només ho fan de dilluns a dijous.

  18/10/2016

Artículos relacionados