Todo lo que necesitas para ir al teatro

Projecte Ingenu: Hamlet

Projecte Ingenu: Hamlet

Hamlet forma parte de la historia no sólo literaria sino social y universal. Hamlet ha convertido en un mito en la sociedad occidental y como tal sus múltiples facetas nos hablan de cada uno de los enigmas de la personalidad del ser humano. La moral y la tradición se pone en tela de juicio ante la injusticia y los complots del poder. Una obra rabiosamente actual.

La revisión de la obra de William Shakespeare nos permite entrar en los grandes temas del hombre a lo largo de la historia y sobre todo actuales: el amor, la traición, la sociedad vs la intimidad, el arte, la política, la celos, la envidia, la familia, la monarquía, los roles de género, la educación, la guerra, el más allá, la fe, etc.

Hamlet somos nosotros en nuestras fases de adolescencia, de ser adultos, de madurar y finalmente morir. La gran cuestión de la vida y la muerte sigue siendo en todas nuestras etapas: Ser o no ser, ese es el dilema.

* Funciones del 22 de Diciembre al 3 de enero en catalán y del 7 al 17 Enero en castellano.

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Martín
  12345

  Tinc quinze anys i vaig anar diumenge a veure-la amb els meus pares com a regal. Sabent ja la magistral obra que és Hamlet, aquesta adapctació brillantment minimalista y amb un no original però polifacètic simbolisme amb l’aigua revitalitza amb pocs mitjans la profunditat desitjada. Una molt bona traducció al català i les bonísimes interpretacions (especialmente la de Molins) fan de les dues hores un frenesí d’intensitat existencial a la par que un viatje pels recursos del grup (a destacar subtil ball i música).

  06/01/2016
 • ignasi tomás lopez-doriga
  ignasi tomás lopez-doriga
  12345

  Deixo la nostra valoració d´aquesta excel.lent versió del clássic

  https://culturayalgomas.wordpress.com/2014/12/23/4-mirades-shakespearemarlowe-i-hamlet-la-tragedia-eterna/

  29/12/2015
 • Ana P.F.
  12345

  Una gran interpretació de R.Molins i fantàstic treball de Molins / Chomet q han creat un espai dinàmic, simbòlic i plé de bellesa. M’ha entusiasmat aquesta seva versió.

  24/12/2015
 • edu beltran
  edu beltran
  12345

  Fantàstica posada en escena i interpretacions, el protagonista és excel·lent, i tot i la durada, no es fa gens llarga ni pesada en cap moment. les dues hores vint passen quasi sense respirar. Tot i que al muntatge destaca sense dubte el protagonista, absolutament sublim, els secundaris fan la seva feina de manera més que correcta per tal que el conjunt sigui impecablement reeixit (a destacar la meravellosa Ofèlia). La sala Atrium ofereix unes condicions de proximitat que s’agraeixen molt per aquest muntatge tot i el hàndicap del petit aforament. Una manera ideal d’apropar o reviure una obra imprescindible, la prova és que inclús els adolescents l’han gaudit al màxim. Mereix una llarga vida a la cartellera i voldria pensar que els reconeixements en forma de guardons també arribaran

  18/12/2014

Artículos relacionados

El 'Hamlet' del Projecte Ingenu o l'incipient teatre slow

El 'Hamlet' del Projecte Ingenu o l'incipient teatre slow

7 Gener 2016

La temporada passada van presentar un Hamlet que va sorprendre amb una adaptació que manté l’essència de l’obra, però la trasllada a l’actualitat amb una gran bellesa. Després de l’èxit del seu pas pel Festival d’Almagro, aquestes festes l’han reposat a la Sala Atrium amb funcions en català i ara, a partir del dia 7 de gener, en castellà. Abans, però, durant el mes de novembre estrenaven sense fer massa soroll Top Girls de Caryl Churchill al Teatre Akadèmia. Van exhaurir localitats des del primer dia, fet que els ha garantit la tornada a finals de juny. Però potser el més particular del Projecte Ingenu no és l’èxit dels seus muntatges, sinó un funcionament que va més enllà d’una companyia i que aposta per la lentitud en temps de miniteatres i tempos frenètics.

Leer más... r

Primera parada, Hamlet

28 Novembre 2014

La Sala Atrium és una de les quatre sales que ofereix la ruta teatral 4 mirades: Shakespeare&Marlowe i ho fa amb la seva proposta més ambiciosa, un Hamlet fidel al text original, però amb una posada en escena actual que permet fer teatre de gran format en una de les sales més petites de la ciutat.

Leer más... n

Ruta teatral: 4 mirades a Shakespeare i Marlowe

27 Novembre 2014

Coincidint amb el 450è aniversari del naixement de William Shakespeare i Christopher Marlowe quatre sales de petit format de la ciutat proposen una ruta lliure per diferents obres de l’anomenat teatre elisabetià: Hamlet, Nit de Reis, Com us plagui (Al vostre gust) i Eduard II.

Leer más... n