Angle Mort

A partir de 12,00€
Comprar Entradas
Angle Mort
Últimas funciones

Angle Mort es la nueva comedia escrita por Roc Esquius y Sergi Belbel que nos lleva a reflexionar sobre ‘lo que se cuece’ en los ángulos muertos que nos rodean.

Sinopsis

Angle mort (Ángulo muerto), es una comedia sobre estos tiempos terribles que estamos viviendo, sin hacer especial mención, sin teorizar nada, sin pretensión de aleccionar ni decir grandes palabras, para hacer pasar un rato divertido y distendido al espectador sobre los problemas que afectan el presente y el futuro inmediato de muchas personas: ¿hasta dónde estamos dispuestos a llegar para no perder el trabajo? Y también: somos conscientes de los ángulos muertos que tenemos cerca, donde suceden cosas que se escapan de nuestra vista y que pueden cambiar en un segundo, insospechadamente, el transcurso de nuestras vidas? Y aún más: si accediéramos a la información que se cuece en los silenciosos ángulos muertos que nos rodean, ¿no cogería por fin un sentido todo lo que hasta entonces nos parecía inexplicable?

Vídeo
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Jordi Casas Duocastella

  Un responsable de recursos humans ha d’acomiadar un dels seus tres treballadors i es va reunint amb ells amb l’objectiu que algú accepti voluntàriament unes condicions d’acomiadament.

  Trobo que s’hauria pogut treure més suc del tema, és inevitable pensar en «El mètode Grönholm» com a exemple de com manipular els personatges quan s’hi juguen una oportunitat laboral. Tampoc l’humor d’aquesta obra és gaire del meu estil.

  Tanmateix, el que m’ha agradat més i he trobat genial és l’estructura de l’obra. L’acció passa en dos espais, un despatx i una sala d’espera, pels quals els personatges es van movent. En la primera part de l’obra veiem i sentim què passa al despatx, en canvi, a la sala d’espera només veiem els personatges però no els «sentim». En la segona part, tornem al moment inicial de l’obra i es repeteix tota l’acció, però en aquesta ocasió sentim els diàlegs de la sala d’espera i no els del despatx. D’aquesta manera, el que en la primera part es feia incomprensible (i de vegades pesat), en la segona ho podem comprendre i tot té sentit.

  Una filigrana que apuja el nivell de l’espectacle i el fa prou entretingut.

  04/05/2022
 • Jeesgumi Jimenos

  Cuando una tragicomedia…es capaz de sincronizar dos escenarios a la vez en su elaboración. Las entradas deberían costar doble.
  Muy, muy recomendable.
  He tenido que pasar por una edad y una discapacidad para darme cuenta de lo especialmente exquisito de ir al teatro.

  02/05/2022
 • perefarrantomas@gmail.com

  Menys la molt bona interpretació dels seus actors, l’obra no s’aguanta per enlloc, vol ser una comèdia però ni ho sembla.

  30/04/2022
 • Inma

  Molt bona feina dels actors.

  27/04/2022
 • Emilia

  Obra original per passar una bona estona.

  27/04/2022
 • Miquel Gordó Marina

  Una immensa feina dels actors i actrius que interpreten i resolen excel·lentment. Una bona direcció per un text brillant. Un espectacle de petit format que fa passar una molt bona estona.

  11/09/2021
 • Bernadette Navarro

  Molt original, m,ha encantat i la recomano. Gran treball interpretatiu.

  06/09/2021
 • C

  Molt original.
  Tena molt actual.
  Bona posta en escena.
  Interpretació fantàstica.

  06/09/2021
 • Joan

  La comedia em va encantar especialment el guió, el ritme i la interpretació, potser hi han forats al fil però es una comedia amb un transfons social sobre el mercadeig de les feines molt ben trobat. Dues hores ben invertides.

  02/09/2021
 • Carmen Naya

  M’ha encantat l’obra. La posada en escena és molt original, la interpretació magnífica i el tema molt actual. A continuar fent teatre així de bé!

  27/08/2021
 • Taradete
  Taradete

  La obra de teatro Angle Mort trata la desgracia del despedido desde el humor. Una star-up no esta pasando por su mejor momento debido a la sempiterna crisis y números rojos, con lo que el jefe ha de prescindir de uno de sus tres empleados, lo que no va a ser tarea fácil. Mientras piensa lo que ha de decir en su despacho, afuera esperan los empleados que van entrando y saliendo… Los tres empleados diferentes entre sí son llevados a una situación límite, y afrontarán el problema de formas diferentes y de una manera cada vez más alocada sin que el espectador sepa muy bien que ocurre debido a ese angulo muerto. La originalidad de esta obra y lo que la hace diferente, dándole el potente valor añadido, es como su título indica, ese ángulo muerto, que no vemos y que se mostrará a su debido tiempo…
  La crítica completa aquí:
  https://elrincondeltaradete.blogspot.com/2021/08/critica-teatre-angle-mort-teatre-sala.html

  23/08/2021
 • Cristina López
  Cristina López

  Roc, Sergi, han trucat dels anys 90 i diuen que la vostra obra els ha semblat trencadora. Imagino que els col·laboradors voleu seguir rebent invitacions del Versus o voleu fer-li la pilota al senyor Belbel, perquè si no no ho entenc. Ja sabem que els comentaris dels espectadors són de familiars o d’intèrprets amb perfils falsos, però vosaltres… criteri, si us plau.

  Va per davant que valoro la feina dels actors i del director, però és que el text noj s’aguanta per enlloc. A excepció del joc formal (que de ben segur a primer de dramatúrgia de l’Institut del Teatre deuen fer exercicis semblants) la resta no té ni cap ni peus.

  1. Les relacions entre els personatges no s’aguanta per enlloc. Perquè el cap opta per no dur a terme el seu objectiu permetent que els empleats se li sublevin i facin el què els hi rota?
  2. És una obra naturalista? Per què el comportament dels personatges em diu el contrari, però l’espai, el text i les accions que hi esdevenen ho són. No té cap sentit.
  3. Podria durar 50 minuts, dues hores o 4 dies, l’acció es dilata a través de situacions absurdes que no sumen res a la trama. Almenys a la segona part descobrim que no és que les accions fossin absurdes, sinó que era la lògica qui era absurda (i previsible, la veritat).

  Imagino aquell espectador que va al teatre un cop cada dos anys llegint comentaris d’aquests col·laboradors i pensant que, amb obres com aquestes (i nominades a la millor obra ) dos anys és poc temps per tornar-hi.

  19/08/2021
 • Josep OS

  Ahir a la Sala Versus Glòries vaig estar veient aquesta comèdia, un text de Roc Esquius i Sergi Belbel que dirigeix ​​Lluís Elías. Vull començar dient que s´ em fa molt difícil escriure una opinió de l’obra, atès que per les seves característiques és molt fàcil caure en el spoiler i com és lògic sou vosaltres els que heu de descobrir els intringulis, anant a veure-la. Un empresari es veu obligat a acomiadar un treballador a causa de la crisi. Un escenari partit en dos, en una part al despatx de l’empresari i les entrevistes individuals a cada treballador que els espectadors escoltem. Al mateix temps a l’altra meitat de l’escenari la sala d’espera on esperen els que han d’entrar. A aquests només els veiem gesticular i parlar sense so. Portem gairebé una hora d’obra i no entenem res, a partir d’aquest moment dóna un gir, es repeteixen les escenes, surten a la llum els embolics que no sentíem i és quan agafa sentit tot el que havíem vist i fins aquí puc llegir. Crec que a la primera part, unes retallades de temps la beneficiarien, perquè les escenes són molt llargues i repetitives, però vaja això és el que jo vaig sentir. Fresca, original, divertida i enginyosa i que perquè tot això es compleixi, com és el cas, precisava d’uns actors que estiguin 100 minuts sense sortir d’escena perquè es posin en la pell d’aquests personatges tan peculiars i caricaturescos i crec que els quatre, Rafaela Rivas, Alberto Lozano, Berta Bahr i Ramon Godino ho aconsegueixen de manera encomiable. No us ho penseu i anar a veure-la primer perquè el riure està assegurat i segon perquè una sala com és Versus que aposta per fer teatre a l’agost, és valent i cal donar-li el nostre suport.

  16/08/2021
 • Sílvia Baraldés Val

  La idea és molt original, una bona posta en escena i uns actors que estan a la pell dels seus personatges

  15/08/2021
 • Daniel Lorca

  Una obra original, fresca i ben interpretada

  14/08/2021
 • Anna T. Gri Flores

  Sorprenent fins l’últim moment. Enganxa a l’espectadora des de l’inici fins al final.

  30/07/2021
 • Marisa Soler

  Muy divertida , ingeniosa , y con giro en la media parte que provoca un no parar de reír !
  La sala es pequeña y muy acogedora y cuidan muchísimo todos los protocolos de la cobid!

  04/02/2021
 • Angelina Llongueras

  Obra divertidíssima, ben interpretada, amb un bon ritme i amb molts pocs recursos fa passar l’estona com si el temps no existís.

  30/01/2021
 • Xavier LC

  M’ha sorprès gratament.
  En sí és una comèdia atemporal sobre la feina, com a leitmotiv.
  A destacar especialment el gir sobtat a meitat de la funció on es clarifica tota la primera part i la dota de sentit. Plot twist totalment inesperat, és el que val més la pena.

  25/01/2021
Artículos relacionados
Una comèdia sobre els acomiadaments laborals, a la Sala Versus Glòries

Una comèdia sobre els acomiadaments laborals, a la Sala Versus Glòries

27 julio 2021

L’aposta estiuenca de la Sala Versus Glòries serà Angle Mort, la nova comèdia teatral sobre els acomiadaments laborals que han escrit a dues mans Sergi Belbel i Roc Esquius. «Hem […]