Todo lo que necesitas para ir al teatro

Carrie, el musical

Carrie, el musical

Munta Ríos, Mikel Herzog o Marc Pociello forman parte del reparto de esta nueva adaptación musical del clásico de Stephen King: Carrie.

Sinopsis

Carrie White es una joven marginada por sus compañeros de instituto y sobreprotegida por su religiosa y fanática madre. Una joven que acaba desatando el terror con su poder telequinéticos al pequeño pueblo donde vive cuando es llevada al límite en el baile de fin de curso.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola

  Una història molt actual amb referències a grans temes que sempre hem vist i que segurament hem patit un d’ell en qualsevol  moment. El bulling a les escoles, el fanatisme religios i la sobreprotecció d’alguns pares. Un espera una obra de por i troba molt més. No només el bullying, sinó el dolor de la víctima, l’estupidesa amiga de la ignorància, el rebuig, la dificultat d’encaixar, la generositat, el penediment, el fanatisme. Carrie ofereix peces i situacions tendres i d’altres viscerals, amb moments corals ben coreografiats i d’altres íntims. Repartiment d’actors joves i solvents que mostren un gran talent a cada pas que fan. Molt recomenable. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/01/27/carrie-el-musical/ 

  30/01/2019
 • mireia BERNAUS

  Espectacular. Dos hores de musical en català amb unes veus increibles. Especial menció per a Raquel Jezequel i Anna Valldeneu, al.lucinants totes dues!!
  Recomanable 100%
  Llargs aplaudiments més que merescuts

  10/12/2018
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Este es el año de los musicales en la cartelera teatral en BCN. Y de buenos musicales!
  Hoy he disfrutado de la magnífica adaptación de Carrie, la famosa novela de Stephen King.
  Magníficas adaptaciones al catalán de las canciones, unos protagonistas jóvenes, entregados y con una gran calidad vocal, efectos especiales caseros pero muy efectivos, buena iluminación y mucho sentimiento.
  Yo salgo encantado con la obra.
  Lastima como siempre la mala acústica del Teatre Gaudí que siempre es la nota negativa en sus musicales. Aunque esta vez ha mejorado respecto a musicales anteriores.

  02/12/2018
 • Josep Oliva Sasé

  Ahir al Teatre Gaudí vaig poder disftutar i molt d’aquest Musical basat en la novel·la homònima de Stephen King, traduïda al català per Marc Gómez Domènech i dirigida fantàsticament per Ferran Guiu. Com molts ja sabreu, l’argument ens situa a Chamberlain, un petit poble on viu Carrie amb la seva mare Margaret una dona dictatorial i fanàtica de la religió. L’estar sotmesa completament a la seva mare fan que tingui un caràcter estrany i insociable que comporta que els seus companys d’institut l’humiliïn i li facin bullying dia sí dia tambè. Tot els fets terrorífics que ocorren el dia de la festa i ball de graduació, no els explicaré per tal de no fer spoiler, només dir que Carrie posa en pràctica els seus poders telequinétics. Quatre músics en viu sota la direcció de Joan Comaposada que és també qui està al càrrec del piano, que toquen de meravella amb lletres de cançons que és difícil no emocionar-te. Els espectadors en grades a quatre bandes que deixen un espai escènic sense escenografia, només unes cadires i taula que els mateixos actors mouen, però no cal més, ja que la perfecta il·luminació s’encarrega d’arrodonir-ho. I pel que fa a la interpretació, nou actrius i set actors cantants que fan un treball grupal extraordinari però que a més cada un d’ells té el seu moment en solitari. No volia però acabar sense destacar Geòrgia Stewart (Carrie) i Anna Valldeneu (Margaret) que canten de meravella, quines veus. Una vegada més queda demostrat que aquí a casa nostra amb un pressupost ajustat però amb unes ganes i talent immens fem uns musicals que no tenen res a envejar a moltes d’aquestes grans produccions. Llarguíssims aplaudiments, més que merescuts i només dir que no us ho perdeu, cal veure-ho si o si.

  25/11/2018
Artículos relacionados
Jo és que no sóc gaire de musicals, però…

Jo és que no sóc gaire de musicals, però…

2 febrero 2019

Por Christian Machío / @ChristianMachio Ya mucho antes del concepto «emprendeduría» siempre oía decir que, en aquella calle donde veas un par de zapaterías, el mejor negocio es abrir una tercera. […]

El Teatre Gaudí estrena la versión musical de 'Carrie'

El Teatre Gaudí estrena la versión musical de 'Carrie'

15 noviembre 2018

La famosa novela de terror de Stephen King Carrie llega al Teatre Gaudí transformada en un espectáculo musical dirigido por Ferran Guiu. «Me gusta buscar y recuperar joyas perdidas del […]