La Perla 29 presenta la temporada 2018-19

Redacció

La Perla 29 ha presentat la nova temporada 2018-19, tot i que, des de principis de setembre, ja havien iniciat el curs teatral amb la reposició de Bodas de sangre. En paraules d’Oriol Broggi, «la Perla es va fent gran i, per això, presentem aquesta vegada moltes novetats». El director artístic ha volgut agrair a tot l’equip «la seva dedicació». En referència a les novetats, s’ha mostrat molt content d’obrir «la Perla al màxim perquè entri aire fresc i noves visions».


El primer espectacle serà Una Ilíada, un projecte molt personal d’Eduard Farelo i Juan Carlos Martel Bayod. Es tracta d’una adaptació del clàssic text d’Homer des d’una perspectiva contemporània. «Em vaig enamorar d’aquest text i el meu desig era fer-lo a l’espai de la Perla», ha explicat Farelo.

A continuació, arribarà 4D Òptic, un espectacle que Javier Daulte va escriure, dirigir i estrenar l’any 2003 a Barcelona en co-producció del Teatre Lliure i la Sala Beckett i que, ara, el repartiment original ha volgut recuperar. Segons l’actriu Nora Novas, «teníem un desig molt gran de tornar-lo a fer des de fa temps, ja que va ser l’inici de les nostres carreres i li tenim una especial estima».

 

Julio Manrique serà un altre dels directors que estrenaran proposta en la nova temporada. Es tracta, en el seu cas, de La reina de la bellesa, un text de Martin McDonagh que Manrique ha definit com «una barreja entre un drama rural i una pel·lícula de Tarantino». El muntatge compta amb Enric Auquer, Marissa Josa, Marta Marco i Ernest Villegas en el seu repartiment.

Més endavant, Ferran Utzet dirigirà Un, ningú i cent mil de Luigi Pirandello i Sergi Belbel un clàssic modern com Això ja ho he viscut de John B. Priestley.

Del 12 de juny al 28 de juliol es presentarà Això ja ho he viscut, de John B. Priestley amb direcció de Sergi Belbel. Aquest text forma part de la Trilogia del temps que va escriure Pristley, una exploració de la naturalesa del temps a través de l’experiència del dejá-vu, en aquesta ocasió.

A més a més, Broggi ha explicat a la roda de premsa que El Petit Príncep farà la seva cinquena temporada a la Sala Barts. També continuaran les gires de Sopa de pollastre amb ordi i Bodas de sangre, i mantindran les activitats de la Perla Petita i l’associació d’espectadors AsSocPerla, així com la segona edició del festival Escenes de filosofia i teatre del 8 al 10 de novembre.

Escrito por
Redacció
Archivado en
Artículos relacionados
Comentarios
  • Pau Rosell Simón
    Pau Rosell Simón

    Una temporada que promet, i que de ben segur, els de Laperla29 ens tornen a deixar emocionats com ja ho fan sempre!

    Responder
    20/10/2018
¡Enlace copiado!