Els 5 espectacles imprescindibles de l’Onyric Teatre Condal

Redacció

Focus ha presentat la nova temporada 2018-19. Es tracta d’un conjunt de propostes de gran qualitat, noms importants, humor, drama i musicals de molt diferents formats. En total, 49 espectacles i més de 200 artistes formaran part de les programacions del Teatre RomeaTeatre GoyaLa Villarroel i Onyric Teatre Condal. El grup destinarà 12,5 milions d’euros a l’activitat escènica al llarg de tota la temporada.

Des de Teatre Barcelona, volem destacar els cinc espectacles de l’Onyric Teatre Condal que considerem que no us podeu perdre aquesta temporada. En paraules del seu director artístic, Daniel Anglès, el projecte Onyric pretén «explicar històries comptant amb la música, que és el nostre fet diferencial com a sala del Grup Focus. Quan les paraules ja no són suficient per allò que volem expressar, donem l’espai a que els sentiments tinguin banda sonora».

Fun Home es un musical emocionant i irònic sobre la família. Guanyador de 5 premis Tony, es tracta d’un muntatge creat a partir de la novel·la gràfica d’Alison Bechdel i dirigit per Daniel Anglès.

24 hores de la vida d’una dona és un altre musical, en aquest cas, protagonitzat per una esplèndida Sílvia Marsó. Un espectacle de cambra intel·ligent, mordaç i commovedor basat en la novel·la de Stefan Zweig.

Hey, tius! Mola! es un concert teatral protagonitzat per l’actor britànic Nigel Planer, conegut pel paper de Neil de la sèrie Els joves de la BBC.

25 il·lusions és el nou espectacle de màgia del Mag Lari, un apassionant show de l’il·lusionista més estimat de casa nostra.

Per útlim, destaquem Les dames del Perpetu Socors, un musical ambientat en un col·legi catòlic de l’Escòcia dels anys 90. Es tracta d’una commovedora història sobre l’amistat escrita pel creador de Billy Elliot.

Podeu veure el llistat complet de la programació del Grup Focus i accedir a la venda d’entrades en aquests quatre enllaços: Teatre Romea / Teatre Goya / La Villarroel / Onyric Teatre Condal

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!