El festival RBLS de teatre per a joves reactiva l’edició 2020, interrompuda a l’octubre

Rubén Garcia Espelta

RBLS Festival Teatre Jove reactivarà, els dies 28 i 30 de novembre, la seva quarta edició, interrompuda el dia 30 d’octubre amb la parada d’activitat decretada per les autoritats per frenar els rebrots de la pandèmia de la Covid-19.

Nascut al 2017, el festival mantindrà gran part de la seva programació i alguns tallers amb la voluntat de seguir acostant les arts escèniques a adolescents de 13 a 20 anys a través de posades en escena diferents i connectant amb els seus interessos i inquietuds. el festival proposa al seu públic temes propers als seus interessos com l’abisme intergeneracional, les relacions socials, els abusos de poder, l’acceptació de la identitat, la migració o la diversitat sexual.

Els dies 28 i 30 d’octubre el festival recupera 4 dels 6 espectacles professionals programats en les dades inicial (que eren del 28 al 30 d’octubre). S’hi podran veure propostes com Infanticida amb dramatúrgia de Marc Rosich i música de Clara PeyaPareMeu de l’artista d’origen libanès Anthony Kmeid; l’èxit Assajar és de Covards de la Cia Casa Real, un jam session actoral amb música en directe; i el projecte comunitari anomenat Adultocentrisme, que anirà càrrec de la companyia NUS Cooperativa amb una creació escènica, , que han fet amb noies i nois de Kasal de joves Roquetes.

Pel que fa als tallers i workshops, es realitzarà el 30 de novembre a la Nau Ivanow un Taller de Creació Escènica, impartit per la companyia Hermanas Picohueso, fomentar la creativitat entre les i els joves partinr de la improvisació, la dramatúrgia, els audiovisuals i els fets testimonials.

Escrito por
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista y gestor cultural. Responsable de contenidos editoriales de TeatreBarcelona.com. Ha trabajo en medios como Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Artículos relacionados
Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

La escena de teatro infantil y familiar de Barcelona tiene una larga tradición: ¡aprovéchala, sácalos de casa y llévalos a uno de los muchos espacios culturales que programan espectáculos para […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!