El festival RBLS de teatre per a joves reactiva l’edició 2020, interrompuda a l’octubre

Rubén Garcia Espelta

RBLS Festival Teatre Jove reactivarà, els dies 28 i 30 de novembre, la seva quarta edició, interrompuda el dia 30 d’octubre amb la parada d’activitat decretada per les autoritats per frenar els rebrots de la pandèmia de la Covid-19.

Nascut al 2017, el festival mantindrà gran part de la seva programació i alguns tallers amb la voluntat de seguir acostant les arts escèniques a adolescents de 13 a 20 anys a través de posades en escena diferents i connectant amb els seus interessos i inquietuds. el festival proposa al seu públic temes propers als seus interessos com l’abisme intergeneracional, les relacions socials, els abusos de poder, l’acceptació de la identitat, la migració o la diversitat sexual.

Els dies 28 i 30 d’octubre el festival recupera 4 dels 6 espectacles professionals programats en les dades inicial (que eren del 28 al 30 d’octubre). S’hi podran veure propostes com Infanticida amb dramatúrgia de Marc Rosich i música de Clara PeyaPareMeu de l’artista d’origen libanès Anthony Kmeid; l’èxit Assajar és de Covards de la Cia Casa Real, un jam session actoral amb música en directe; i el projecte comunitari anomenat Adultocentrisme, que anirà càrrec de la companyia NUS Cooperativa amb una creació escènica, , que han fet amb noies i nois de Kasal de joves Roquetes.

Pel que fa als tallers i workshops, es realitzarà el 30 de novembre a la Nau Ivanow un Taller de Creació Escènica, impartit per la companyia Hermanas Picohueso, fomentar la creativitat entre les i els joves partinr de la improvisació, la dramatúrgia, els audiovisuals i els fets testimonials.

Escrito por
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista y gestor cultural. Responsable de contenidos editoriales de TeatreBarcelona.com. Ha trabajo en medios como Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Artículos relacionados

Joan Pera: "Necesito ser yo mismo en un escenario"

Joan Pera, nacido en Mataró en septiembre de 1948, es uno de los actores más queridos de los escenarios catalanes. Don Joan, La extraña pareja, La jaula de la locas, No et vesteixis per sopar, […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!