Todo lo que necesitas para ir al teatro

Tick, tick… BOOM!

Tick, tick… BOOM!

Tick, Tick … BOOM! es el musical autobiográfico que Jonathan Larson escribió poco antes –o casi a la vez– que RENT. Situado en el Nueva York de 1990, cuenta la historia de un joven aspirante a compositor que debe decidir si quiere seguir luchando por su sueño.

SINOPSIS

Es la semana del 30 cumpleaños de Jon. Su pareja, Susan, quiere casarse y trasladarse fuera de la ciudad (TICK …). Su mejor amigo, Michael, se ha comprado un BMW y se está mudando a la parte alta de la ciudad (TICK …). Jon trabaja de camarero, intentado escribir un gran musical, y sintiendo la presión de tener que decidir entre seguir luchando por su sueño o renunciar por dinero (BOOM!).

Vídeo

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Hebert

  L’èxit no sempre arriba per molt que t’hi deixes la pell. I de vegades, ni que arribi, com és el cas de Jonathan Larson, no ho fa quan toca. Cal seguir perseguint l’èxit o reconeixement en allò que ens apassiona però no ens dóna de menjar? És just fer-ho per qui està al nostre costat? És just no fer-ho per a un mateix?
  Tick, Tick…Boom! tracta això amb un muntatge senzill, que no simple, que mostra que no calen (tot i que s’agraeixin) grans mitjans per a emocionar, amb un excel•lent, (i van…) Xavi Duch, que transmet la passió per l’autor i el tema que es tracta i l’amor a la -inestable- professió .
  Tick, tick… Boom! és qualitat a cabassos i una picada d’ullet a les nostres vides amb un talent extraordinari. I no, no tot és dolç (la SIDA, els trenta com a frontera…). I sí, al sortir el cor et fa tick tick boom, a cadascú pels seus motius.
  L’única petita pega, és que a vegades costa entendre alguna lletra, però és el preu a pagar (passa a pocs moments) per tenir una magnífica banda en directe, com ens té acostumats el Teatre Gaudí.

  I a tot això jo no sóc entusiasta de Rent (aquell final…) però sí fins a la medul•la de qui tantes i tantes alegries m’han donat amb treballs previs (Dies Normals, Tell me on a Sunday). Així, doncs, gràcies, Ferran Guiu, Marc Gómez, Joan Comaposada, Xavi Duch, Lu Fabrés i Marc Pociello.

  14/01/2018

 • 12345

  Sonia Medi

  És una pena que tres actors que ho fan tan, tan bé tinguin entre mans un material de Larson tan, tan dolent. La música és barata, el text no té cap tipus d’emoció ni gràcia i a sobre és previsible com un film de diumenge a la tarda.
  Estaria molt bé poder veure aquests 3 grans fent alguna cosa més interessant, de segur que seria magnífic.

  10/01/2018

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Avui al Teatre Gaudí he pogut gaudir i sobretot emocionar amb aquest musical de petit format però gran, molt gran en contingut. Una mostra més que no calen espectaculars muntatges i que amb una escenografia práctimente inexistent, un sofà, una barra de bar i unes caixes amb rodes es pot aconseguir un espectacle d’una qualitat indescriptible. L’acció ens situa a Nova York als anys 90 i és un relat autobiogràfic de Jonathan Larson que va morir als 36 anys quan anava a estrenar el seu altre musical Rent. Ens parla d’amor, il·lusions, desitjos i lluites per aconseguir un objectiu amb moments molt emotius i altres divertits i ho fa en la majoria de casos amb la lletra de les cançons o a través de diàlegs. Quatre músics en viu que toquen el piano. la bateria, el baix i la guitarra de forma extraordinària acompanyen a Xavi Duch (Jan), Lu Fabrés (Susan) i Marc Pociello (Mike) i tot i que el pes recau en gran part sobre Duch, considero que seria injust destacar a un d’ells ja que els tres amb unes veus extraordinàries aconsegueixen una feina excepcional. Un imprescindible que cal veure si o si.

  08/01/2018

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Nunca me ha gustado el Teatro Gaudí para ver musicales. Creo que la sonoridad allí es terrible. La música siempre demasiado alta y eso hace que no consiga entender lo que cantan los actores. Un horror.
  De todas formas siempre vuelvo y más si llega un musical nuevo a la cartelera catalana.
  Tick Tick Boom cuenta la historia de Jhonattan, un compositor musical a punto de llegar a los 30 y que aún no ha conseguido realizarse profesionalmente. Su novia le pide un paso más en su relación, su amigo triunfa en los negocios y él se ve atascado!
  Gran musical con algunas canciones preciosas. Los 3 actores cantan bastante bien y la trama se sigue con atención.
  Y encima con suerte te llevaras chocolate de regalo hahahaha
  Lastima que el espacio no acompañe…

  24/12/2017

Artículos relacionados

Xavi Duch: “En aquesta professió has de saber conviure amb una inestabilitat constant”

Xavi Duch: “En aquesta professió has de saber conviure amb una inestabilitat constant”

19 desembre 2017

Xavi Duch torna a estar a la cartellera barcelonina. Després de participar en musicals d’èxit com Spamalot, The wild party, Guapos&Pobres, El petit príncep o Sugar, ara li toca defensar una petit joia de Jonathan Larson, l’autor de Rent. Es tracta d’un projecte molt personal que parla de la inestabilitat de la professió i de les dificultats per viure d’allò que a un realment li agrada. L’acompanyen còmplices com la Lu Fabrés o el Marc Pociello, tots sota la direcció de Ferran Guiu.

Quedem al Gaudí, hores abans d’una de les funcions. Entrem a les entranyes del teatre i m’explica que abans havia estat un supermercat, i que alguns dels vestuaris eren les antigues càmeres frigorífiques, on es guardava la carn o les verdures. Després d’aquesta divertida confidència, seiem al mateix sofà de la funció i comença a explicar-me amb gran entusiasme la seva relació amb Tick Tick BOOM!

Leer más... e