Projecte Ingenu: Romeu i Julieta

Projecte Ingenu: Romeu i Julieta

Con Romeu i Julieta, los Projecte Ingenu, sintieron la pasión de sentir toda su fuerza, el desacomplejamiento y la carnalidad. Para celebrar sus 5 años, la compañía recupera sus mejores proyectos en torno a Shakespeare.

Sinopsis

Romeo y Julieta es la historia de un primer, y último, amor. La historia de dos jóvenes con un legado de odio que no les deja amar, que no les deja amarse.

Cuando se conocen, el amor de los ingenuos Romeo y Julieta es puro, completo, absoluto. Este gozo sólo dura un instante. El momento de saber que su amor estará condicionado por el odio entre sus familias que es el inicio de un destino fatal que acaba con la muerte de los amantes. La herencia es asesina.Romeo y Julieta es la historia de la imposibilidad de desprenderse del propio legado.

Vídeo
Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • JOAN CODINA CIRIQUIÁN

  Espectacular! No us la perdeu. És preciosa i emocionant!

  04/11/2019
 • ignasi tomás lopez-doriga
  ignasi tomás lopez-doriga

  Us deixo la nostra valoració a «Cultura y algo más»
  https://culturayalgomas.wordpress.com/2016/06/03/romeu-i-julieta-clasico-natural/

  03/06/2016
 • Josep Aguilera

  Un drama clàssic renovat de manera encertada. En aquest cas, la posada en escena impacta des del principi quan intentes identificar cada rol. Tanmateix, aquesta versió de Shakespeare, sorprèn en la part on s’explica la lluita entre les dues cases i en l’aprofitament de l’espai escènic, que ha estat total.

  Sobre cada personatge em centraré en quatre en concret: Tibalt, Romeu, Julieta, i Dida. Tibalt (Martí Salvat) ha estat un dels personatges on notava amb intensitat en cadascuna de les seves aparicions. Per altra banda, la parella principal de l’obra arriba prou al públic fent-ho creïble, imprescindible per rebre com a mínim una puntuació de 2 de 5 (o 5 de 10). L’evolució de cada personatge ha estat prou encertada. Finalment, m’agradaria indicar les intervencions de la Dida (Toni Guillemat) on la seva interpretació ha estat la més refrescant de tota l’obra i, si més no, la més creïble.

  Només comentar que de totes les intervencions les dels servents eren les que més em distreien durant l’obra.

  L’Espai Brossa permet apropar el públic a l’escenari i la sonoritat permet gaudir dels diàlegs. Un encert complet fer aquest tipus d’obra en aquest espai.

  Hi he disfrutat molt.

  28/05/2016
Artículos relacionados
Carlos Cuevas i Clàudia Benito protagonitzen un ‘Romeu i Julieta’ que no tem la tendresa

Carlos Cuevas i Clàudia Benito protagonitzen un ‘Romeu i Julieta’ que no tem la tendresa

11 mayo 2016

Carlos Cuevas i Clàudia Benito són Romeu i Julieta al nou muntatge del Projecte Ingenu, dirigit per Marc Chornet, que es podrà veure a La Seca-Espai Brossa fins el 5 […]