Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 20,00€

Comprar Entradas

Pel davant i pel darrera

Pel davant i pel darrera

Pel davant…. i pel darrera es, probablemente, la comedia más divertida nunca escrita desde que se estrenó en Londres el año 1982, una opinión ampliamente compartida por millones de personas de todo el planeta.

Sus pobres personajes y su simpatía, combinada con la frenética serie de gags que no paran nunca, conforman la base de una relación única de la obra con Barcelona. Esta ciudad ya ha visto cuatro montajes, y este será el quinto. No hay otra ciudad en el mundo donde haya pasado.

Sinopsis

El espectáculo nos muestra las dificultades de todo tipo que sufre una compañía de teatro para montar una obra teatral bastante cutre. Pero, para engancharse, no hace falta entender nada de los problemas a los que se enfrenta un actor: son problemas de la humanidad… ¡y de nosotros mismos!

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Vídeo

Fotos + fotos

Pel davant i pel darreraPel davant i pel darreraPel davant i pel darreraPel davant i pel darreraPel davant i pel darrera

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Laura Vizarro Palleja
  Laura Vizarro Palleja
  12345

  Excepcional, maravellosa, prodigiosa, intel.ligent, enrebassada, picaresca, mooolt divertida, complicada, excel.lent, coherent, sorprenent, única, carismàtica, amb molta personalitat i sobretot un gran esforç per part dels actors per la seva preparació i realització!!! Inmillorable!!!

  04/02/2019
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
  12345

  Una obra de teatre dintre del teatre que va in crescendo en tot moment. Asseguts en els nostres seients podem veure el que succeeix durant l’assaig d’una funció, i el que veiem al teatre i del que no podem veure. Malentesos davant i darrere l’escenari en una doble ficció que narra com una troupe de pèssims actors intenta muntar una obra de teatre. Per als actors són moltes les exigencies, començant per l’enorme desgast físic que exigeix el muntatge. Tots ells estàn en el seu paper i fan un treball coral excel·lent. El muntatge no ens han decebut i tot l’elenc d’actors ha complert amb escreix.vHem rigut i hem passat una molt bona estona!! si vols llegir la ressenya completa https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/12/01/pel-davant-i-pel-darrera/

  02/12/2018
 • Toni Riba
  Toni Riba
  12345

  Els qui aneu a veure aquesta reposició de “Pel davant i pel darrera” riureu. És una obra comercial amb un plantejament molt original que, malgrat no canviar-nos la vida ni fer-nos descobrir res ens fa passar una molt bona estona (que no és poc).

  El dia de l’estrena hi havia algunes mancances a nivell interpretatiu/de ritme, sobretot a les dues primeres parts (mesurable amb el riure del públic) però de ben segur que amb un parell de passades més ho solucionaran i triomfaran en els propòsit d’omplir el teatre i, com he dit, fer riure.

  23/11/2018

Artículos relacionados