Todo lo que necesitas para ir al teatro

Il trovatore

Il trovatore

Una versión renovada de la producción del Liceu con nueva puesta en escena

Zaragoza, España. El trovador Manrico y Leonora están enamorados. El conde de Luna, que también la pretende, perdió a su hermano pequeño raptado por Azucena, madre de Manrico. Esta es capturada por el conde y torturada; Manrico intenta salvarla, pero es capturado. Leonora intercede ante el conde ofreciéndose ella misma como su esposa, pero acaba suicidándose. Entonces Luna mata a Manrico, y Azucena revela, poco antes de morir también, que el trovador era el hermano perdido del conde.

Vuelve un Trovatore con grandes voces y ahora con la nueva dirección de escena de Joan Anton Rechi, en un espacio atemporal creado por William Orlandi.

Vídeo

Fotos + fotos

Il trovatoreIl trovatoreIl trovatoreIl trovatoreIl trovatore

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

  • 12345

    Victòria Oliveros Layola

    amb un muntatge enmarcat a l’atmosfera de ‘Els desastres de la guerra’ de Goya, convertint el escenari en un gran canó presidit pels seus gravats. Però tot això no és més que un context en el qual es situa l’interpretació dels personatges doncs aquesta ópera de Verdi obliga a una exigent línia de cant unida a un gran desplegament dramàtic/interpretatiu, en el qual les emocions surten amb el recolzament d’una extraordinària partitura musical. Per tant, la obra necessita de quatre cantants / actors de primer nivell perquè el viatge arribi a bon port i no naufragui. i aqui és on s’han produït les divergències no aconseguint amagar les carències d’un repartiment desequilibrat, en què només han donat la talla el Conde de Luna d’Artur Rucinski i el cor de la casa. Marco Berti va mostrar desconcertants alts i baixos amb un Manrico mancat de carisma actoral i tampoc m’ha agradat la Kristin Lewis (Leonora) amb una vocalitat cridanera i amb seriosos problemes en baixar als greus. En resum, una despedida de la temporada amb una representació amb molt alts i baixos

    21/07/2017

Artículos relacionados

'Il trovatore' i l’esperit de Goya

'Il trovatore' i l’esperit de Goya

11 juliol 2017

L’andorrà Joan Anton Rechi dirigeix una nova posada en escena d’Il trovatore que potencia l’obscuritat de l’acció amb l’impacte visual de Los desastres de la guerra de Goya. Al Gran Teatre del Liceu del 17 al 29 de juliol.

Leer más... n