Todo lo que necesitas para ir al teatro

Estripar la terra

Estripar la terra

El nuevo texto de Josep Maria Miró (Autor de Gang Bang -2011-, El principi d’Arquímedes -2012-, Fum -2013- o Nerium Park -2013-) es la obra con que se estrena la nueva compañía La padrina, integrada por los jóvenes actores Ricard Farré, David *Marcé y Arnau Puig.

SINOPSIS

Lluís y Raül han sobrevivido, en poco tiempo, a numerosos cambios laborales y se han quedado solos al frente de la casa de cultura del pequeño pueblo donde han vivido toda la vida. La nueva situación no es fácil, tampoco su momento vital. La llegada de Miquel, recién llegado al pueblo y que colabora desinteresadamente en este espacio, pondrá en evidencia la fragilidad de su vínculo de años y también las carencias y problemas que tienen que afrontar. Coincidiendo con una celebración que agrupa a un numeroso grupo de gente del pueblo, estos tres personajes pondrán de manifiesto sus recelos, miserias y traiciones mutuas. Sus miedos personales y profesionales pondrán en peligro las relaciones de amistad, tanto las más recientes como aquellas aparentemente sólidas, y también el respecto a los espacios de privacidad.

Vídeo
Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • edu beltran

  Vaig anar a la funció de dissabte 12 de juliol, el cap de setmana on l’actor Oriol Casals substituïa David Marcè al personatge de Miquel. Detall sense importància ja que els tres actors sobre l’escenari van demostrar total compenetració. El text parteix d’una premisa crua, versemblant i realista, amb la qual és fàcil empatitzar-hi, i el llenguatge i les accions són totalment naturals i creïbles. Tot i que el text té molts atractius, el veritable punt fort de l’obra són les tres interpretacions. Una veritable joia d’obra, que mereix un reconeixement especial.

  14/07/2014
 • Neus Mònico Fernández

  Fins a on estem disposats a arribar per conservar una feina ??

  Una escenografia molt bona, plena de detalls i objectes on de seguida ens adonem que ens trobem en el despatx d’un casal de joves d’un poble de Catalunya, ja que no hi falta cap detall (jocs de taula, un tambor, un cap gros, colors, diapositives, una guitarra, una rosa de Sant Jordi, una banderola amb la senyera, ….),i amb les parets folrades de cartells de festes majors de diversos anys.

  La llum que entra per les escletxes de la persiana és genial, realment està mol ben trobat.

  El sistema que s’utilitza per situar-nos en el temps passat, utilitzant canvis de llum i fent caminar els protagonistes d’esquena i en darrera, ho vam trobar molt original i efectiu.

  Tots tres actors van estar impecables, actuant en tot moment amb naturalitat i del tot creïbles, i l’Alicia tot i que no hi és físicament present, és un personatge de gran importància dins de l’obra.

  Els temes que se’ns planteja són molt interessants i variats; les retallades que pateix la cultura en l’actualitat, l’enfrontament, manipulació i egoisme de les persones davant la por de perdre la feina , la desconfiança en persones desconegudes que ajuden desinteressadament, un fet passat que ens marca i ens segueix de per vida , els problemes econòmic davant una separació,……

  En fi, a nosaltres ens ha agradat moltíssim i la recomanem a tothom.

  Del 26 de juny al 27 de juliol
  De dimecres a dissabte a les 21.00 h. Diumenges a les 19.00 h.

  NO US LA PERDEU !!!!!!!!!!!!!!!

  03/07/2014
Artículos relacionados

Tres antihéroes que sacuden consciencias

11 julio 2014

Mientras pensáis cual de los tantos espectáculos del Grec queréis ver, id andando hacia La Seca. Allí encontrareis uno de los espectáculos mas interesantes de este mes de julio, Estripar […]