Don Joan

Don Joan

Julio Manrique, bajo la dirección de David Selvas, se pone en la piel del personaje más seductor de la historia del teatro en Don Joan.

SINOPSIS

David Selvas dirige una adaptación actualizada del personaje más libertino, infiel, seductor, hipócrita y vividor de la literatura universal. Una revisión contemporánea de la figura de Don Juan, uno de los mitos indiscutibles de la modernidad europea. Julio Manrique protagoniza el clásico de Molière, que convirtió su libertino en un hombre decidido a enfrentarse a los miedos metafísicos, dispuesto a defender a cualquier precio la libertad del pensamiento.

Recomendada a partir de 14 años.

Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  Una primera part divertida, intel·ligent, amb el text ben adaptat, el Manrique en la pell d’un Don Joan cràpula i vividor, paper que torna a brodar, i Manel Sans com a perfecte contrapunt, rebaixant el to quan cal i apel·lant a la prudència. Una segona part llarga, sense ritme, dispersa i que apel·la a estones a l’humor cutre (preservatius amb gust de bacó, vestir-se de dóna i mirar de fer Bollywood) per tal que la gent rigui i no se senti amenaçat per la foscor del text i la de l’escenari. El millor, l’escenografia i l’escena final.

  19/06/2016
 • Josep OS

  No la vaig poder veure al TNC i avui ho he fet a l’Atrium Viladecans. Una adaptació als nostres dies del clàssic de Molière. Un don Joan que en lloc de seduir, lliga. La sensació que he tingut és de com si hagués vist dues obres en una, la primera part desenfadada, frívola i dinàmica i la segona reflexiva i amb un final que no desvetllaré, sorprenent. Tot i que manté bona part del text original, s’han afegit gags i situacions molt aconseguides. Magnífica l’escenografia que et situa en el menjador i despues el Hall d’un hotel. Molt bé la direcciò de David Selvas. Excel·lent treball dels vuit act@res encara que vull destacar el de Manrique i Manel Sans per un igual que m’ha resultat genial. Encara que he llegit tot tipus de crítiques per a mi és totalment recomanable i si no l’heu vist, ara està de gira per diferents teatres de Catalunya.

  14/05/2016
Artículos relacionados
Julio Manrique lleva al límite un Don Juan contemporáneo de final 'sorprendente'

Julio Manrique lleva al límite un Don Juan contemporáneo de final 'sorprendente'

13 septiembre 2017

Tras agotar todas las entradas en el Teatro Nacional y de una gira por varias localidades catalanas, la adaptación de Don Juan de Molière La Brutal aterriza ahora en el […]

Julio Manrique porta al límit un Don Joan contemporani de final ‘soprenent’

Julio Manrique porta al límit un Don Joan contemporani de final ‘soprenent’

10 marzo 2016

Amb les entrades exhaurides i la previsió d’una gira per diverses localitats catalanes, La Brutal ha presentat la seva adaptació de Don Joan de Molière al Teatre Nacional. Protagonitzada per […]