Todo lo que necesitas para ir al teatro

Don Joan

Julio Manrique, bajo la dirección de David Selvas, se pone en la piel del personaje más seductor de la historia del teatro en Don Joan.

SINOPSIS

David Selvas dirige una adaptación actualizada del personaje más libertino, infiel, seductor, hipócrita y vividor de la literatura universal. Una revisión contemporánea de la figura de Don Juan, uno de los mitos indiscutibles de la modernidad europea. Julio Manrique protagoniza el clásico de Molière, que convirtió su libertino en un hombre decidido a enfrentarse a los miedos metafísicos, dispuesto a defender a cualquier precio la libertad del pensamiento.

Recomendada a partir de 14 años.

Fotos

Don JoanDon JoanDon Joan

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Hebert Parodi

  Una primera part divertida, intel·ligent, amb el text ben adaptat, el Manrique en la pell d’un Don Joan cràpula i vividor, paper que torna a brodar, i Manel Sans com a perfecte contrapunt, rebaixant el to quan cal i apel·lant a la prudència. Una segona part llarga, sense ritme, dispersa i que apel·la a estones a l’humor cutre (preservatius amb gust de bacó, vestir-se de dóna i mirar de fer Bollywood) per tal que la gent rigui i no se senti amenaçat per la foscor del text i la de l’escenari. El millor, l’escenografia i l’escena final.

  19/06/2016

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  No la vaig poder veure al TNC i avui ho he fet a l’Atrium Viladecans. Una adaptació als nostres dies del clàssic de Molière. Un don Joan que en lloc de seduir, lliga. La sensació que he tingut és de com si hagués vist dues obres en una, la primera part desenfadada, frívola i dinàmica i la segona reflexiva i amb un final que no desvetllaré, sorprenent. Tot i que manté bona part del text original, s’han afegit gags i situacions molt aconseguides. Magnífica l’escenografia que et situa en el menjador i despues el Hall d’un hotel. Molt bé la direcciò de David Selvas. Excel·lent treball dels vuit act@res encara que vull destacar el de Manrique i Manel Sans per un igual que m’ha resultat genial. Encara que he llegit tot tipus de crítiques per a mi és totalment recomanable i si no l’heu vist, ara està de gira per diferents teatres de Catalunya.

  14/05/2016

Artículos relacionados

Julio Manrique porta al límit un Don Joan contemporani de final 'soprenent'

Julio Manrique porta al límit un Don Joan contemporani de final 'soprenent'

13 setembre 2017

Després d’exhaurir totes les entrades al Teatre Nacional i d’una gira per diverses localitats catalanes, l’adaptació de Don Joan de Molière de La Brutal aterra ara al Teatre Goya. Protagonitzada per Julio Manrique i dirigida per David Selvas, l’obra trasllada el mite del seductor a l’actualitat posant l’accent en uns personatges femenins més complexos i un canvi “sorprenent” en el final.

Leer más... n

Julio Manrique porta al límit un Don Joan contemporani de final 'soprenent'

Julio Manrique porta al límit un Don Joan contemporani de final 'soprenent'

10 març 2016

Amb les entrades exhaurides i la previsió d’una gira per diverses localitats catalanes, La Brutal ha presentat la seva adaptació de Don Joan de Molière al Teatre Nacional. Protagonitzada per Julio Manrique i dirigida per David Selvas, l’obra trasllada el mite del seductor a l’actualitat posant l’accent en uns personatges femenins més complexos i un canvi “sorprenent” en el final.

Leer más... n