Sorteig Jo Mai

Teatre Barcelona

2-entrades-dobles

Teatre Barcelona sorteja dues entrades dobles per a assistir a un dels assajos oberts de Jo mai que es podran veure a l’Adriantic abans de la seva estrena Us oferim la possibilitat de viure el teatre d’una manera diferent. imminent en el marc del Festival Grec.

Jo Mai a l’Adriantic

Del 18 al 21 de juliol tenim l’oportunitat d’acostar-nos al teatre des d’una perspectiva diferent a l’habitual: Assistir a un assaig obert d’un espectacle al lloc on s’ha estat preparant els darrers mesos, des dels primers flirtejos amb la peça fins a l’ajust dels darrers detalls.

Jo mai és la darrera proposta d’Ivan Morales i la companyia Prismata que s’estrenarà al Festival Grec el proper 25 de juliol. Abans però s’ofereix la possibilitat al públic de presenciar els darrers assajos a l’espai Antic Teatre – Adriantic (c/ Via Trajana 11). Podeu llegir més sobre aquesta proposta poc usual aquí.

El sorteig, 2 entrades dobles

Tenim dues entrades dobles pel primer dia i les sortejarem entre tots els que feu m’agrada o deixeu en el post d’aquest concurs a Facebook abans 15 de juliol. Pots participar aquí.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer en aquest espai el dimarts 16 de juliol. Si no confieu en la vostra sort, podeu reservar la vostra entrada a comunicacio@anticteatre.com

Escrito por
Teatre Barcelona
Artículos relacionados
Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Tras cuatro ediciones y una pandemia molesta, TeatreBarcelona volvemos a editar la revista en papel Especial GREC: una mirada independiente y tranquila en el festival de Barcelona, pensada únicamente para […]

Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

La escena de teatro infantil y familiar de Barcelona tiene una larga tradición: ¡aprovéchala, sácalos de casa y llévalos a uno de los muchos espacios culturales que programan espectáculos para […]

Comentarios
  • Laia Falip Adalid

    Tots els joves mereixem tenir l’oportunitat de realitzar els nostres somnis, així doncs tal com està la situació i les poques ajudes a la cultura i al jovent, que menys que recolzar-nos entre nosaltres! Així doncs molta merda!!

    Responder
    20/07/2013
¡Enlace copiado!