La Flyhard presenta la nova temporada

Redacció

La Sala Flyhard ha presentat ja la programació de la nova temporada 2018/19. Entre els seus objectius, estan el de promoure el teatre català contemporani, donar veu a les autores i autors catalans, apostar per les dramatúrgies novelles, donar veu tant a dramaturgues com a dramaturgs, fer un teatre en què el públic se senti representat, arribar a nous públics i fidelitzar-los, crear vincles amb altres agents culturals i socials del barri de Sants i extrapolar-los a la resta del territori, apropar al màxim l’experiència teatral a l’espectador i ser una incubadora de nous creadors.

D’aquesta manera, tornaran dos dels seus èxits com Ovelles i Life Spoiler. A més, estrenaran noves obres com Estat Decepció (Carla Torres), Els dies mentits (Marta Aran) i Jacuzzi (Marc Rosich i Clara Peya).

Aquesta és la novena temporada de la Flyhard que engegarà, segons les seves pròpies paraules, «amb el cap ple de crits, de demandes, de lemes sentits en manifestacions, llegits en manifestos, sentits en les veus dels altres, cridats per nosaltres mateixos fins a quedar-nos afònics».

Si voleu saber més de la seva nova programació, podeu informar-vos en aquest link.

Escrito por
Redacció
Archivado en
Artículos relacionados
Comentarios
  • Pau Rosell Simón
    Pau Rosell Simón

    Quines ganes de poder veure l’espectacle Life Spoiler reposat!!

    Responder
    22/07/2018
¡Enlace copiado!