Todo lo que necesitas para ir al teatro

Ricard Reguant presenta un musical ambientat en la belle époque de París

24 novembre 2017

n

Ricard Reguant ha presentat Rouge, Fantastic Love, el nou musical que estrenarà el pròxim 19 de desembre al Teatre Apolo. L’espectacle està ambientat històricament durant la belle époque de París i el protagonitzen la cantant i actriu Gisela i l’actor Toni Viñals.

El director de Grease i Y no quedará ninguno, i actual director artístic del Teatre Apolo, s’ha mostrat emocionat d’haver pogut “tirar endavant aquest projecte que fa temps que tenia al cap”. Per l’ocasió ha comptat amb la col·laboració de Pep Sala com a director musical del muntatge. La proposta inclou cançons conegudes com Lady Marmalade, Roxanne, Your Song, La Boheme, One Girl o Single Ladies. “Tot i ser temes molt populars”, explica Reguant, “es tracta d’un musical original on fem servir les cançons per explica una història nova”. Juntament amb Gisela i Toni Viñals, Ferran González interpreta al narrador de la història, Naím Thomas encarna al compositor Erik Sattie i Ferran Castells representarà a l’amant de Roxanne. Tots ells estan acompanyats d’un cor de ballarines i un grup de músics que vesteixen d’acord amb l’època.


La intèrpret Ana Eva Cruellas, que ha participat en obres com Chicago o Cantando bajo la lluvia, està a càrrec de la coreografia, i el dissenyador Jordi Dalmau ha creat el vestuari dels artistes. “Hem fet servir uns tres quilòmetres de volants per les faldillas”, ha comentat orgullós.

Rouge, Fantastic love explica la història de Roxanne, una estrella de cabaret que s’enamora d’Alessandro, un jove d’ideals anarquistes, cosa que posarà en joc la seva carrera. Gisela ha confesat sentir-se molt feliç de poder interpretar un personatge com aquest: “És un repte molt maco i una gran oportunitat per trencar amb la meva imatge tan vinculada a Disney i mostrar nous registres al públic”.

Únete gratis a Teatre Barcelona

Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus valoraciones, acceder al CalendarioTB con toda la programación y recibir nuestro Newsletter semanal con toda la actividad de la ciudad de Barcelona.


Comentarios

Sé el primero en dejar tu comentario.

Deja tu comentario

Tienes que estar registrado para poder comentar. Puedes registrarte aquí, o puedes entrar a continuación: