Parking Shakespeare posposa la temporada estiuenca al 2021

Ruben Garcia

Són el clàssic de l’estiu: l’alternativa als festivals, el pla de les tardes de juliol quan comença a baixar el sol… El ritual: quedar a l’entrada del Parc de l’Estació del Nord i passejar fins a l’Espiral dels Til·lers per agafar lloc, lluitar contra els últims minuts de calors amb l’ampolla d’aigua o el vano i esperar que la màgia del teatre comenci. Aquesta és l’experiència de veure Parking Shakespeare.

Aquest any però el ritual s’haurà de posposar. La productora teatral ha anunciat que les dues obres programades per aquest any queden posposades per al pròxim estiu davant dels possibles escenaris incerts que ens ha deixat la Covid-19. La companyia especialitzada a representar obres del bard britànic havien d’estrenar a mitjans de juliol dues produccions: El somni d’una nit d’estiu i Romeu i Julieta.

La decisió ha comunicada pels membres de la formació a través de les seves xarxes socials i respòn a diferents factors: «El més important és la seguretat. No volíem posar en risc a la trentena de persones que conformen l’equip d’enguany, ni al públic que, any rere any, ens veniu a veure«. Parking Shakespeare ha explicat que «les mesures de seguretat no ens permeten dur a terme els dos espectacles com ens agradaria» i la incertesa de no saber com evolucionarà la situació, malgrat les ganes de l’equip de tirar endavant, ha estat un motiu decisiu.

La companyia mantidra, però, tot l’equip artístic (direcció, intèrprets, música i vestuari) per a l’estiu del 2021 i espera pode omplir ben aviat amb públic teatral el seu temple, el Parc de l’Estació del Nord: «Tots sou Parking Shakespeare«.

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario