Sorteig: Entrades per Oceà

Teatre Barcelona

TEATRE_BARCELONA_Ocea_Sorteig

Teatre Barcelona i Versus Teatre us volen convidar a veure Oceà, perquè volem que torneu de vacances amb bon peu!

Oceà al Versus Teatre

La companyia Retret Teatre no ha fet vacances aquest estiu. S’han quedat de guàrdia teatrera a Barcelona i des del 8 d’agost estan representant al Versus Teatre la seva darrera proposta, Oceà, un espectacle basat en la obra Oceano Mare d’Alessandro Baricco.

Capbusseu-vos en la prosa poètica d’Alessandro Baricco, apropeu-vos als seus personatges, a través de les paraules, el moviment, la música i les imatges que ens proposa Ivan Padilla, director del muntatge.

El sorteig, 2 entrades dobles

Es sortejarà una entrada doble entre totes les persones que es registrin al Club TB entre el 21 i el 31 d’agost. L’altra entrada doble es sortejarà entre tots els membres del Club TB. Si encara no en formes part, pots fer-ho aquí.

Els guanyadors es donaran a conèixer al Blog de Teatre Barcelona el diumenge 1 de setembre.

El sorteig, 2 entrades dobles

Guanyadors! (Actualitzat: 1 de setembre 2013)

En Jordi Juan és el guanyador de l’entrada enstre els nous membres i en David Planas el guanyador entre tots els usuaris del Club TB. Felicitats!

Escrito por
Teatre Barcelona
Artículos relacionados
Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Tras cuatro ediciones y una pandemia molesta, TeatreBarcelona volvemos a editar la revista en papel Especial GREC: una mirada independiente y tranquila en el festival de Barcelona, pensada únicamente para […]

Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

La escena de teatro infantil y familiar de Barcelona tiene una larga tradición: ¡aprovéchala, sácalos de casa y llévalos a uno de los muchos espacios culturales que programan espectáculos para […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!