L’estiu a la incombustible Sala Versus Glòries

Ruben Garcia

Aquesta passada primavera, l’antic Versus Teatre s’ha transformat en una renovada sala amb una nova identitat i amb una potent programació que no fa vacances.

Del 20 de juny al 22 juliol ens proposen Oques cretines, un espectacle que ens proposa conèixer la figura de Karl Valentín
(1882-1948), un clown, músic i còmic molt admirat durant el període d’entreguerres i per autors com Bertolt Brecht i Hermann Hesse. Lluïsa Mallol ens proposa un viatge a un cabaret de l’Alemanya del anys 20 on «res és el que sembla» a través de 12 peces breus i una cançó.

També durant aquest mateix mes trepitjaran la sala Carme Sansa que, del 25 al 29 de juliol, proposarà un homenatge a Maria Aurèlia Capmany. No hi faltaran reposicions que ja han triomfat a la cartellera: Mars Joan, de Roc Esquius, amb Dara Teatre, sobre el repte de fer realitat els somnis (del 4 al 29 de juliol).

Sota la catifa, un fresc thriller que ja va triomfar l’agost passat (del 2 al 31 d’agost); i Dos pits i una poma, amb direcció d’Oriol Genís, un recital que ens apropa una nova visió de les dones creades pels gran mestres de l’òpera.

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario