‘Falsestuff’ de Nao Albet i Marcel Borràs tanca la temporada del TNC

Redacció

Pot una falsificació acabar sent l’original? Aquesta és la pregunta que es fan Nao Albet i Marcel Borràs, dos dels valors més joves i desacomplexats del panorama escènic actual, a Falsestuff, un espectacle creat a partir de Falstaff, el personatge de Shakespeare, convertit aquí en un falsificador d’art.

Falsestuff és un espectacle que parla sobre la falsificació d’art i, sobretot, el punt de partida és reflexionar sobre l’originalitat, sobre la còpia, sobre l’homenatge», ha declarat Nao Albet. «Vam començar a reflexionar sobre aquesta idea: com es pot ser original avui en dia, quan sembla que vivim en una societat on tot és saturació? Estem com saturats per la quantitat de producció que hi ha d’imatges, de contingut cultural…”, ha afegit Marcel Borràs.

El muntatge està ambientat a l’exterior d’una nau industrial als afores d’alguna ciutat a l’est d’Europa, on una parella de policies espia des del seu cotxe els estranys moviments que tenen lloc dins del recinte. Tenen l’objectiu de descobrir la identitat d’un multidisciplinari criminal relacionat amb el món de l’art contemporani.

Nao Albet i Marcel Borràs han treballat junts en anteriors ocasions, amb obres com La monja enterrada en vida, Atraco paliza y muerte en Agbanäspach, Los Esqueiters (Grec, 2015) o Mammón.

Artículos relacionados

El Grec de proximidad: 11 lecturas dramatizadas

En 2020 un grupo de teatros de proximidad, ante la incertidumbre provocada por los estragos de la pandemia, decidieron crear el sello On el Teatre Batega. Su objetivo es trabajar […]

Aceptar la muerte, amar la vida

¿Te has planteado alguna vez cómo quieres que sea tu funeral? ¿Sabes qué alternativas tienes? ¿Por qué mantenemos el tabú sobre la única certeza universal? ¿Puede pensarse en la muerte […]

Comentarios
  • Pau Rosell Simón
    Pau Rosell Simón

    Alucinant, obra única!!

    Responder
    30/06/2018