El SAT! estrena un espai digital amb programació per a tota la família

Ruben Garcia

Amb la suspensió de l’activitat als espais escènics anunciada pel Govern català el passat dia 29 d’octubre i la pròrroga que farà vigent la mesura fins al dia 23 de novembre, el SAT! Sant Andreu Teatre s’ha vist obligat a cancel·lar algunes funcions, reprogramar-ne d’altres i adaptar els seus continguts a la situació actual.

Per mantenir viva la relació amb el seu públic i per permetre que el teatre entri a casa dels espectadors, el SAT! activa aquesta setmana la seva oferta en format digital.

Obres senceres al Vimeo del SAT!

Com ja va fer durant el període de confinament del mes de març, amb la complicitat de les companyies de teatre familiar que han passat pel teatre, el SAT! posarà a disposició del públic el visionat d’obres senceres al seu canal de Vimeo. La primera serà  Zaquizamí, de la Cia. Roberto G. Alonso, que es podrà veure gratuïtament des d’aquest divendres 20 de novembre, a les 10h, fins diumenge 22, a les 20h. La podeu veure clicant aquí.

#teatralitSAT

El SAT! anima al seu públic familiar a convertir-se en protagonista. #teatralitSAT és un concurs que convida als petits espectadors a triar un personatge teatral o de ficció i, servint-se d’elements de casa seva, es caracteritzin i el representin. Les fotos que es comparteixin podran guanyar un abonament per a tota la família per gaudir del SAT! al llarg de tota la temporada. La proposta començarà aquest cap de setmana.

Aquesta nova línia de programació també inclou trobades i xerrades virtuals amb artistes com Marc Gómez o Xavier Martínez, de l’obra Sempreviva, programada al SAT! els dies 27 i 28 de novembre.

Artículos relacionados

El Conde de Torrefiel: ¿Realidad o ficción?

Ahora mismo hay dos compañías catalanas que triunfan más afuera que aquí. Una es La Veronal, que este Grec recupera Opening night, y la otra es El Conde de Torrefiel. […]

Aceptar la muerte, amar la vida

¿Te has planteado alguna vez cómo quieres que sea tu funeral? ¿Sabes qué alternativas tienes? ¿Por qué mantenemos el tabú sobre la única certeza universal? ¿Puede pensarse en la muerte […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario