‘El Guardaespaldas’ arriba al Coliseum, un musical amb els hits de Whitney Houston

Ruben Garcia

Aquesta temporada arriben nous musicals de gran format a la cartellera. Entre les estrenes hi destaca la producció espanyola de El Guardaespaldas i basada en la pel·lícula protagonitzada per Whitney Houston i Kevin Costner.

Rachel Marron és una famosa cantant pop que viu el moment àlgid de la seva carrera com a candidata als Oscars, però la seva felicitat es veu truncada per una sèrie d’amenaces rebudes per un admirador pertorbat que posaran en perill la seva vida i la de la seva família , motiu pel qual és contractat Frank Farmer, antic agent secret i ara guardaespatlles. Una decisió que serà  font de conflictes, ja que a Rachel no semblen agradar-li les seves maneres. Però tot canvia quan les amenaces es transformen en una realitat i el que abans semblava una presència molesta i castrant, ara, es converteix en una persona indispensable en la seva vida. A partir d’aquest moment els sentiments es transformaràn i l’amor ocuparà el lloc que abans omplia el menyspreu.

La versió musical d’El Guardaespaldas, que compta amb grans èxits com Queen Of The Night, One Moment in Time, I Wanna Dance With Somebody, Run To You o I Have Nothing, aquestes dues últimes candidates a l’Oscar a millor cançó. Aquest musical, estrenat per primera vegada l’any 2012 al West End londinenc, desembarca a Barcelona per oferir-nos la possibilitat de viure en persona una de les històries més taquilleres de cinema i gaudir amb una banda sonora que tots hem cantat en més d’una ocasió (qui no hagi intentat emular alguna vegada a Whitney Houston entonant el I Will Always Love You?).

Octavi Pujades es converteix en Kevin Costner

La producció de El Guardaespaldas va a càrrec de LetGo, promotora i productora a el front d’espectacles com la saga The Hole, Dirty Dancing i La Família Addams. El repartiment l’encapçalen Octavi Pujades, que interpreta l’exagent Frank Farmer; Chanel Terrero i Khaoula Bouchkhi, que donen vida a Rachel Marró; a l’elenc hi ha també noms com José María Kimbo, Alberto Cañas, Sergi Albert i José María Ygarza García.

Octavi Pujades i Chanel Terrero, protagonitzen el musical

El musical es basa a la pel·lícula El Guardaespaldas, escrita per Lawrence Kasdan, guionista d’altres històries com L’Imperi contraataca o A la recerca de l’arca perduda. Està dirigit per Federico Bellone , un nom poc conegut però que ha treballat en èxits de la cartellera musical com Ghost, Dirty Dancing o la versió italiana de Mary Poppins.

Aquesta producció destinada a emocionar als amants de la música de Whitney Houston, les 15 cançons interpretades en directe, i en anglès, amb la qualitat vocal dels seus intèrprets, són un fantàstic tribut que no deixarà indiferent a ningú, i farà les delícies dels qui busquin un espectacle enlluernador per la seva grandiositat tècnica.

Un article de José Antonio Alba i Rubén García.

Més informació, imatges i entrades a:

Artículos relacionados

El Conde de Torrefiel: ¿Realidad o ficción?

Ahora mismo hay dos compañías catalanas que triunfan más afuera que aquí. Una es La Veronal, que este Grec recupera Opening night, y la otra es El Conde de Torrefiel. […]

El Grec de proximidad: 11 lecturas dramatizadas

En 2020 un grupo de teatros de proximidad, ante la incertidumbre provocada por los estragos de la pandemia, decidieron crear el sello On el Teatre Batega. Su objetivo es trabajar […]

Aceptar la muerte, amar la vida

¿Te has planteado alguna vez cómo quieres que sea tu funeral? ¿Sabes qué alternativas tienes? ¿Por qué mantenemos el tabú sobre la única certeza universal? ¿Puede pensarse en la muerte […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario