‘El Guardaespaldas’ arriba al Coliseum, un musical amb els hits de Whitney Houston

Redacció

Aquesta temporada arriben nous musicals de gran format a la cartellera. Entre les estrenes hi destaca la producció espanyola de El Guardaespaldas i basada en la pel·lícula protagonitzada per Whitney Houston i Kevin Costner.

Rachel Marron és una famosa cantant pop que viu el moment àlgid de la seva carrera com a candidata als Oscars, però la seva felicitat es veu truncada per una sèrie d’amenaces rebudes per un admirador pertorbat que posaran en perill la seva vida i la de la seva família , motiu pel qual és contractat Frank Farmer, antic agent secret i ara guardaespatlles. Una decisió que serà  font de conflictes, ja que a Rachel no semblen agradar-li les seves maneres. Però tot canvia quan les amenaces es transformen en una realitat i el que abans semblava una presència molesta i castrant, ara, es converteix en una persona indispensable en la seva vida. A partir d’aquest moment els sentiments es transformaràn i l’amor ocuparà el lloc que abans omplia el menyspreu.

La versió musical d’El Guardaespaldas, que compta amb grans èxits com Queen Of The Night, One Moment in Time, I Wanna Dance With Somebody, Run To You o I Have Nothing, aquestes dues últimes candidates a l’Oscar a millor cançó. Aquest musical, estrenat per primera vegada l’any 2012 al West End londinenc, desembarca a Barcelona per oferir-nos la possibilitat de viure en persona una de les històries més taquilleres de cinema i gaudir amb una banda sonora que tots hem cantat en més d’una ocasió (qui no hagi intentat emular alguna vegada a Whitney Houston entonant el I Will Always Love You?).

Octavi Pujades es converteix en Kevin Costner

La producció de El Guardaespaldas va a càrrec de LetGo, promotora i productora a el front d’espectacles com la saga The Hole, Dirty Dancing i La Família Addams. El repartiment l’encapçalen Octavi Pujades, que interpreta l’exagent Frank Farmer; Chanel Terrero i Khaoula Bouchkhi, que donen vida a Rachel Marró; a l’elenc hi ha també noms com José María Kimbo, Alberto Cañas, Sergi Albert i José María Ygarza García.

Octavi Pujades i Chanel Terrero, protagonitzen el musical

El musical es basa a la pel·lícula El Guardaespaldas, escrita per Lawrence Kasdan, guionista d’altres històries com L’Imperi contraataca o A la recerca de l’arca perduda. Està dirigit per Federico Bellone , un nom poc conegut però que ha treballat en èxits de la cartellera musical com Ghost, Dirty Dancing o la versió italiana de Mary Poppins.

Aquesta producció destinada a emocionar als amants de la música de Whitney Houston, les 15 cançons interpretades en directe, i en anglès, amb la qualitat vocal dels seus intèrprets, són un fantàstic tribut que no deixarà indiferent a ningú, i farà les delícies dels qui busquin un espectacle enlluernador per la seva grandiositat tècnica.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

La escena de teatro infantil y familiar de Barcelona tiene una larga tradición: ¡aprovéchala, sácalos de casa y llévalos a uno de los muchos espacios culturales que programan espectáculos para […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!