El festival de clown Jango Edwards inaugura la temporada de La Gleva Teatre

Ruben Garcia

El reconegut clown nord-americà Jango Edwards inaugura la nova temporada de La Gleva Teatre amb un festival que reunirà a Barcelona a més de 30 artistes de renom.

Des del 28 d’agost, i durant tot el setembre, Edwards presentarà les anomenades Jango Series, una vintena de representacions que variaran cada setmana i on s’acompanyar per altres còmics de renom, com Leo Bassi, Roberto Olivan, Pepa Plana, Tortell Poltrona, Mario Gas o Andreu Buenafuente, entre un total d’una trentena d’artistes d’arreu del món. La primera, anomenada The World According to Mr. E-the importance of being you by seeing me, amb Cristi Garbo com a artista convidada, inaugurarà el festival.

Jango Edwards amb Cristi Garbo, durant una de les seves col·laboracions

El festival també inclou altres propostes: com Festival of Fools on Edwards recuperarà l’esperit dels festivals nascuts a finals dels anys 70 a Amsterdam, al Regne Unit i a França, i on donarà a conèixer alguns dels principals exponents del nou clown internacional; el cicle Cabaret cabrón, dedicat a la follia, la sorpresa i la irreverència; i els Classic Duos, una proposta que conjuga la irreverència amb els números més clàssics del món del clown.

Més informació i entrades:

Artículos relacionados

El Conde de Torrefiel: ¿Realidad o ficción?

Ahora mismo hay dos compañías catalanas que triunfan más afuera que aquí. Una es La Veronal, que este Grec recupera Opening night, y la otra es El Conde de Torrefiel. […]

Aceptar la muerte, amar la vida

¿Te has planteado alguna vez cómo quieres que sea tu funeral? ¿Sabes qué alternativas tienes? ¿Por qué mantenemos el tabú sobre la única certeza universal? ¿Puede pensarse en la muerte […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario