David Bustamante protagonitzarà el musical ‘Ghost’ a Barcelona

Irene Herrero Miguel

La temporada teatral comença a anunciar-se i arriba carregada de novetats! David Bustamante interpretarà l’inoblidable personatge de Sam a GHOST, el musical s’instal·larà al Teatre Tívoli de Barcelona a partir del 30 de setembre.

Bustamante será el protagonista del musical ‘Ghost’

El cèlebre artista formarà part de l’elenc del musical format per un total de 18 artistes. Bustamante s’incorpora al projecte i s’alternaran l’artista Ricky Merino (que també va passar per l’acadèmia d’Operación Triunfo) per donar vida al cèlebre protagonista.

Ricky Merino s’alternarà amb David Bustamante en el paper de Sam

L’espectacle arribarà a Barcelona després de la seva exitosa estrena a la cartellera de Madrid. Es tracta d’una producció original dirigida per Federico Bellone, director artístic d’espectacles ja mítics com Mary Poppins a Itàlia, qui va rebre el Premi Broadway World Spain al Millor Musical.

Nous reptes per a Bustamante

GHOST, el musical es podrà veure a partir del 30 de setembre al Teatre Tívoli de Barcelona amb Bustamante en el paper protagonista, l’inoblidable Sam: «És un dels reptes més il·lusionants, difícils i meravellosos de la meva carrera», comentava el cantant durant al presentació a Madrid.

L’espectacle comptarà amb Bustamante els dijous (20:00h) divendres (17:30h) dissabte (21:00h) diumenge (17:30h) i les funcions especials de 11/10 i 01/11.

Bustamante és, sens dubte, un dels artistes més carismàtics i mediàtics del nostre país. 19 discos de platí, diversos discos d’or i més de 900 concerts avalen la seva fructífera carrera musical. L’artista de San Vicente de la Barquera se suma al repartiment del musical que puja a les taules del teatre la història d’amor que va triomfar a la gran pantalla el 1990, i que torna per celebrar el 30è aniversari de la pel·lícula.

Més de 18 artistes a escena

GHOST, el musical és una producció de les grans, una experiència que cobra vida gràcies a gairebé vint intèrprets. L’actriu Cristina Llorente tornarà a donar vida a la inigualable Molly, després d’haver estat guardonada amb el Premi Broadway World a la Millor Actriu per aquest paper, igual que Christian Sánchez i Ela Ruiz, que repeteixen com a company de feina de Sam (Carl ) i l’enigmàtica Oda Mae, respectivament.

Ricky Merino, que també donarà vida a Sam, és un artista mallorquí que ha esdevingut un habitual del panorama musical i televisiu. Merino ha participat en musicals com Rent, Grease, The Bright Nights, Les Misérables o Chicago i va participar al talent show de TVE Operación Triunfo 2017.

Amb música en directe, l’espectacle compta amb una banda integrada per pianistes, bateria, baixista i guitarrista sota la direcció musical de Julio Awad que submergirà l’espectador al mític pop/rock dels ’90, sense oblidar la icònica Unchained Melody.

La productora i promotora d’espectacles és LETSGO, dirigida per Iñaki Fernández, responsable d’espectacles com la saga The Hole, Dirty Dancing, La Familia Addams o El jovencito Frankenstein.

Si no vols perdre’t la història d’amor més gran mai explicada Aconsegueix ja les teves entrades! Estan volant! Més informació, imatges i entrades a:

Escrito por
Irene Herrero Miguel
Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!