Ben Platt i Julianne Moore protagonitzaran al cinema ‘Dear Evan Hansen’

Ruben Garcia

El musical teatral Dear Evan Hansen, un dels últims grans fenomens de Broadway, guanyador de 6 Tonys al 2017, farà el salt a la gran pantalla del cinema amb Universal Pictures i amb un elenc encapçalat per Ben Platt i Julianne Moore.

Fragment del musical original de Broadway amb Ben Platt and Laura Dreyfuss

Dear Evan Hansen, musical estrenat l’any 2015 a Washington i el 2016 al Off-Broadway, explica la història d’un estudiant d’institut amb problemes d’ansietat que decideix centrar els seus esforços a acostar-se a la família d’un company seu de classe que s’ha suïcidat. Des dels seus inicis va rebre molt bones crítiques per part de públic i crítica tant per la interpretació del protagonista, Ben Platt, com per les lletres i el llibret, obra de Ben Pasek, Justin Paul i Steven Levenson, o els temes que tracta com l’adolescència o les malalties mentals.

La pel·lícula, que encara no té data d’estrena, estarà protagonitzada pel mateix protagonista original, Ben Platt, i però també per l’estrella Julianne Moore i altres noms com Amy Adams, Danny Pino, Kaitlyn Dever, Colton Ryan, Nik Dodani i Amandla Stenberg.

Artículos relacionados

El Grec de proximidad: 11 lecturas dramatizadas

En 2020 un grupo de teatros de proximidad, ante la incertidumbre provocada por los estragos de la pandemia, decidieron crear el sello On el Teatre Batega. Su objetivo es trabajar […]

Aceptar la muerte, amar la vida

¿Te has planteado alguna vez cómo quieres que sea tu funeral? ¿Sabes qué alternativas tienes? ¿Por qué mantenemos el tabú sobre la única certeza universal? ¿Puede pensarse en la muerte […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario