Ben Platt i Julianne Moore protagonitzaran al cinema ‘Dear Evan Hansen’

Ruben Garcia

El musical teatral Dear Evan Hansen, un dels últims grans fenomens de Broadway, guanyador de 6 Tonys al 2017, farà el salt a la gran pantalla del cinema amb Universal Pictures i amb un elenc encapçalat per Ben Platt i Julianne Moore.

Fragment del musical original de Broadway amb Ben Platt and Laura Dreyfuss

Dear Evan Hansen, musical estrenat l’any 2015 a Washington i el 2016 al Off-Broadway, explica la història d’un estudiant d’institut amb problemes d’ansietat que decideix centrar els seus esforços a acostar-se a la família d’un company seu de classe que s’ha suïcidat. Des dels seus inicis va rebre molt bones crítiques per part de públic i crítica tant per la interpretació del protagonista, Ben Platt, com per les lletres i el llibret, obra de Ben Pasek, Justin Paul i Steven Levenson, o els temes que tracta com l’adolescència o les malalties mentals.

La pel·lícula, que encara no té data d’estrena, estarà protagonitzada pel mateix protagonista original, Ben Platt, i però també per l’estrella Julianne Moore i altres noms com Amy Adams, Danny Pino, Kaitlyn Dever, Colton Ryan, Nik Dodani i Amandla Stenberg.

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario