Àlex Rigola reprèn l’èxit «Aquell país no descobert…», ara al Teatre Poliorama

Ruben Garcia

Àlex Rigola torna amb l’èxit Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers al Teatre Poliorama fins al 30 d’octubre.

L’espectacle, que ja es va veure l’any passat al Temporada Alta i va exhaurir entrades aquesta gener a la Sala Beckett, està basat en les llargues converses que el director Àlex Rigola va mantenir amb l’actriu Alba Pujol i el seu pare, Josep Pujol, catedràtic d’història econòmica, durant l’últim cicle de quimioteràpia d’aquest últim.

Alba Pujol, que s’interpreta a ella mateixa, i el Pep Cruz, que fa de pare, recren a escena aquestes entrevistes, que inclouen reflexions de grans pensadors i artistes, com Cioran, Shakespeare, Lacan, Gil de Biedma, els germans Cohen, el Dr. Benito, Eugenio i Peter Handke.

Em van proposar fer un espectacle sobre la mort”, afirma Rigola, “i ens ha sortit un espectacle sobre l’individualisme, el neoliberalisme, la família, allò immaterial, la humanitat, allò grupal, l’existencialisme, la supervivència, l’amistat, l’amor… ens ha sortit un espectacle sobre la vida”.

La peça si bé ensenya el dolor, també el complementa amb apunts d’humor i emotivitat que la fan catàrtica i generosa amb el públic.

Més informació:

 

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario