‘Al final, les visions’ de Llatzer García, torna a la Beckett

Redacció

Llàtzer Garcia escriu i dirigeix Al final, les visions, una coproducció de la Sala Beckett i el Grec Festival. Joan Carreras, Laia Manzanares, Joan Marmaneu i Xavi Sáez protagonitzen aquesta història.

El text té com a protagonistes la Sara i l’Adri, una parella jove que s’instal·la en una masia, no gaire lluny de Girona. Aviat estableixen una relació amb l’estrany veí, l’Álex, que els observa de nit des del jardí. L’autor es va inspirar en un accident domèstic real, ocorregut fa 20 anys, en el que algunes persones van perdre la vida. «Volia parlar sobre el que suposa haver sobreviscut a aquells fets, però sobretot reflexionar sobre la mort i la culpabilitat que suposa per les persones que ens hem quedat, que no vam fer allò que potser hauriem d’haver fet per aquestes persones».

Un història real amb aires de thriller

Sobre el to de thriller, l’autor afegeix: «Quan escrivia el final que em vaig adonar que hi havia un aire de Hitchcock a la història, el thriller també em serveix per treure solemnitat al drama i jugar, tal com feia Hitchcock”. «El Llàtzer té una manera d’escriure que enganxa i més en aquesta obra amb una estructura molt normativa però amb una resolució tan sorprendent», explica Joan Carreras: «L’obra parla de temes molt universals i que ens interpel·len com la mort, l’amistat, l’amor no correspost o la culpa, però ho fa amb un llenguatge molt directe i directe i és que no deixa de ser una conversa entre persones que s’estan coneixent d’una manera molt real».

Més informació, imatges i entrades a:

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
Todas nominaciones del VII Premis TeatreBarcelona

Todas nominaciones del VII Premis TeatreBarcelona

TeatreBarcelona, la revista, cartelera digital y comunidad de artes escénicas de referencia, ha presentado los espectáculos y profesionales nominados a la 7a edición de los Premios TeatreBarcelona. Se trata de un […]

Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Tras cuatro ediciones y una pandemia molesta, TeatreBarcelona volvemos a editar la revista en papel Especial GREC: una mirada independiente y tranquila en el festival de Barcelona, pensada únicamente para […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!