8 autors s’enfrontaran al Torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta

Rubén Garcia

Temporada Alta ha programat per aquesta 28a edició 56 propostes d’autoria catalana, amb espectacles d’autors consolidats i de nous creadors que treballen en llenguatges ben diferents. .

El Festival programa per aquesta edició, entre altres, autors com Àlex Rigola, Carlota Subirós, Llàtzer Garcia, Clàudia Cedó, Marc Rosich, Marta Buchaca, Jordi Oriol, Toni Gomila, Cristina Clemente i Daniela Feixas, al costat d’autors més joves com Daniel J. Meyer, Lola Rosales, Berta Prieto, Francesc Cuéllar, Alejandro Curiel Marina Rodríguez i d’altres creadors d’àmbits com la dansa o del circ com Sol Picó i Susanna Barranco, Marta Carrasco, Cabosanroque, Mal Pelo, Roser López Espinosa o El Conde de Torrefiel.

Foto de família d’alguns dels autors del IX Torneig de dramatúrgia: Adrián Novella, Alejo Levis, Alícia Serrat, Sílvia Navarro, Daniel J. Meyer i Marc González de la Varga.

El IX Torneig de Dramatúrgia Catalana

Al Torneig de Dramatúrgia Catalana, una de les propostes més esperades pel públic del Festival, hi participaran autors consolidats i noves veus de la dramatúrgia catalana, incloent-hi els guanyadors de les darreres edicions balear i valenciana del torneig. Com sempre, competició i fairplay van de la mà en aquest enfrontament verbal entre autors.

Aquest joc teatral va ser ideat per Jordi Casanovas i es va incorporar al Festival per ressaltar la importància de l’autoria teatral del país. La “competició” consta d’una fase prèvia i unes semifinals, que tindran lloc a la Sala La Planeta els dilluns d’octubre i novembre, i d’una final que se celebrarà el 9 de desembre.

En aquesta edició del Torneig de Dramatúrgia hi participaran els autors Marc G. de la Varga, Laura Gost, Alejo Levis, Daniel J. Meyer, Concha Milla, Sílvia Navarro, Adrián Novella i Alícia Serrat.

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista y gestor cultural.
Responsable de contenidos editoriales de TeatreBarcelona.com
Ha trabajo en medios como Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!