5 propuestas de circo para ver estas navidades en la ciudad de Barcelona

Redacció

Per dates nadalenques la cartellera del país s’omple de propostes circenses de tot tipus. El Circ fa Nadal i aquí podràs trobar algunes recomanacions per gaudir d’aquest meravellos gènere escènic en diferents formats i llenguatges: des del més tradicionals als més contemporànies. No perdis el fil!

1. ‘NUYE’ CIA DE CIRC ‘EIA’

Nuye és una proposta que combina circ i coreografia per parlar-nos de les diferents dinàmiques de les relacions de parella, de l’anar i venir de les persones, de la recerca constant per completar-nos. L’espectacle, que ja es va poder veure al Grec 2021, parteix de les parelles artístiques per estendre el concepte a tota mena de relacions. A escena: una companyia amb 12 anys de trajectòria, l’EIA, responsable d’èxits que encara giren pels escenaris com Espera o inTarsi

2. ‘SOTRAC’ 26È CIRC D’HIVERN

El Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris arriba a la 26a edició amb Sotrac, un espectacle que ens proposa reflexionar sobre la vida i la mort, sobre problemes actuals com la gestió del temps o l’ús de les noves tecnologies i sobre alguns comportaments individuals i col·lectius. Dirigit per Raül García, inclou disciplines com el clown, el cèrcol aeri, el trapezi, la perxa xinesa i la dansa. Risc, humor i crítica en un dels clàssics circenses de l’escena nadalenca de la ciutat. 

3. ‘VEKANTE’ DEL CIRC RALUY

Vekante és una paraula en idioma esperanto que significa “despertar”. L’espectacle gira al voltant d’un jove acròbata que deixa de somniar i desperta descobrint un món habitat de ballarins, pallassos, actors i acròbates… artistes que viuen la seva passió. Guiat per “el Director”, “el Presentador” i “els Pallassos” s’integrarà a la companyia convertint-se en part integrant d’un espectacle que amaga esforç, sacrifici, passió i màgia… la màgia escènica de Rosa Raluy. Visita la gran carpa i descobreix el nou espectacle del Circ Històric Raluy al Port Vell.

4. ‘MAZÙT’ DELS BARÓ D’EVEL

Mazùt és una obra imprescindible per entendre l’evolució escènica de la companyia Baró d’evel, creada per Blaï Mateu Trias i Camille Decourtye, interpretada ara per Julien Cassier i Marlène Rostaing. L’espectacle gira al voltant de dos éssers surten a buscar el seu animal interior perquè la humanitat els supera i volen retrobar les seves primeres sensacions: busquen els racons de la quotidianitat, amb les portes obertes cap als orígens.

5. ‘ENTRE CLOWN I CIRC’ A LA CASA DELS CONTES

Entre Circ i Clown trobaràs espectacles creats per a tota la família on els jocs i les sorpreses estan assegurats. Vine a conèixer artistes de circ i clown, que amb els seus números especials, faran que vegis el món de manera diferent. Estaràs tan a prop dels artistes que podràs delectar-te en primer pla amb les seves divertides propostes.

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Descárgate la nueva Revista TeatreBarcelona Grec 2024

Tras cuatro ediciones y una pandemia molesta, TeatreBarcelona volvemos a editar la revista en papel Especial GREC: una mirada independiente y tranquila en el festival de Barcelona, pensada únicamente para […]

Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

La escena de teatro infantil y familiar de Barcelona tiene una larga tradición: ¡aprovéchala, sácalos de casa y llévalos a uno de los muchos espacios culturales que programan espectáculos para […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!