Un no parar de riure

Rhümia

Rhümia
01/12/2019

 “Rhümia” és la segona part de la trilogia clownesca que es va iniciar en el Festival Grec de 2014 amb l’espectacle “Rhum”, un muntatge que va néixer com un tribut al pallasso “Monti” , Joan Montanyès, fundador de la companyia Monti & Cia.

“Rhümia” neix de la continuïtat per l’èxit obtingut amb “Rhum”, però tot i que es tracta d’una creació teatral totalment independent , segueix mantenint-ne la mateixa tònica: música en directe, cançons, jocs de paraules, teatre de clown, bromes, acudits, gamberrades, confeti i números còmics divertidíssims amb els que no pots parar de riure.

Tret del músic, clown i artista plàstic Mauro Paganini (el senyor Paganini), que pren el relleu de Guillem Albà, la família de pallassos segueix sent la mateixa: el Senyor Arquetti (Joan Arqué), en Giuliani (Roger Julià), el Senyor Martínes (Jordi Martínez)i Peppino (Pep Pascual)

L’originalitat del vestuari, els instruments construïts amb materials reciclables, el joc de llums, els efectes especials i l’espai (en el meu cas el Teatre La Flor de la Palma de Teià) formen un conjunt absolutament meravellós!!!

Teatre de pallassos original, surrealista i transgressor.

Originalitat en els números, a quin més divertit!!! Destaquen el dels mexicans, la carta, el Cor de Gospel, el dels Bombers,… Amb el número del grup de flamencs i les cares de la folklòrica, no m’he pixat a sobre de miracle!!!

 “Rhümia” és poesia, felicitat, tendresa i emoció. És treure el nen que portem dins. És riure fins a dir no puc més. És abraçar-se i deixar-se anar. És un cant a l’esperança. És la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses. És sortir del teatre amb un somriure d’orella a orella i marxar a casa amb el convenciment que ha estat un gran dia.

 

Si teniu oportunitat d’anar a veure aquest espectacle, no us ho “rhumieu”  i aneu-hi!!!

No us la perdeu!!!

 

← Volver a Rhümia

¡Enlace copiado!