Todo lo que necesitas para ir al teatro

Rhümia

Fue un gran éxito de público que, además, tuvo posteriormente una vida larga en forma de giras y de dos estancias en el Teatre Lliure de Gràcia. Os hablamos de Rhum, el espectáculo en el que trabajaba Joan Montanyès “Monti” cuando murió en 2013 y que después retomaron Martí Torras Mayneris, Jordi Martínez, Joan Arqué, Pep Pascual y Roger Julià, con la colaboración de Guillem Albà. Ahora, el músico, clown y artista plástico Mauro Paganini toma el relevo de Albà y aporta nuevas dimensions a una compañía “inestable” de payasos que sigue la línea marcada por Rhum y lleva a escena la segunda parte de un díptico clownesco. Es una creación autónoma e independiente de la primera, pese a que comparte con ella los mismos personajes y unos ingredientes que van del humor y los juegos de palabras a la música, todo ello envuelto con grandes dosis de ternura y emoción. Entradas clásicas del teatro de clown y nuevos números creados por la compañía prometen un espectáculo para pequeños y mayores que seguro que tendrá, como mínimo, el éxito del Rhumoriginal.

Una coproducción del Grec 2016 Festival de Barcelona, Velvet Events y Teatre Lliure.

Con la colaboración de Atrium Viladecans.

Vídeo

Fotos

RhümiaRhümiaRhümiaRhümia

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Tendresa en forma d’espectacle. Uns pallassos i músics que ens han fet gaudir d’un univers d’emocions amb una gran química entre ells i nosaltres. Magnífica interpretació de tots sense excepció. Una escenografia que no té desperdici. Un gran espectacle de teatre-circ i una bona estona de desconexió total amb la nostra realitat.

  12/01/2018

 • 12345

  Hebert

  RHÜMIA al Lliure o com he pogut anar pel món dient, amb un posat estúpid, que no m’agraden els pallassos.
  No tinc referents així que no puc comparar amb altres propostes… però sí amb el que visc com a espectador. He rigut i molt (que em costa), m’he sumat al joc que ens proposen (amb el que em trasbalsa no ser espectador estàtic) i m’ho he passat pipa. Números genials com els bombers o la folclòrica, poètics com la melodia interpretada amb xerrac, d’èxtasi com el gospel, la complicitat de saber que la broma petarà als nassos del bromista i tot i així riure sense parar i jocs de paraules que em pirren.

  Llegeixo que Rhum era més complet. No ho sé (cachis!). Sí sé que per mi ha estat descobrir un llenguatge que obviava i que he gaudit moltíssim de la tendresa, bogeria, poesia i humor gamberro.

  En RESUM: Gràcies, Martínez, Arqué, Julià, Pascual i Paganini per fer-me sentir viu i alegre i, sobretot, amb ganes de fer riure a algú. #Rhumia

  28/12/2016

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  El año pasado me hicieron disfrutar mucho con “Rhum” y este año he vuelto a repetir para que me volvieran a sorprender. Y mira… de un día bastante malo que he tenido me lo han alegrado al instante!!
  A pesar de que la anterior función a mi parecer fué mejor y más redonda, no puedo más que recomendar ir a ver estos pallasos. Saldrás del teatro con una sonrisa en la boca.
  Por cierto… el momento bomberos ha sido lo mejor. Casi me meo en las bragas de la risa jajajaja

  15/12/2016

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Continuant amb el Grec, avui he gaudit com feia anys no ho feia amb aquest espectacle. Si Rhum em va agradar i molt, aquest el supera en molt també. A diferència del primer que gran part era sense paraules, aquest el presenten com un seguit de paròdies a quina més divertida. Paticipativas, enginyoses, moments emotius i tendres, altres esbojarrats i gamberros, música, cançons i noranta minuts de riure a riallades com no recordo haver-ho fet mai. Per anomenar alguna, la història dels bombers i la del flamenc m’han semblat genials. És tanta la química que s’estableix entre el públic i els actors que es converteix en una festa. No vull desvetllar més coses perquè és inexpicable i cal veure-ho. La interpretació insuperable de tots sense excepció, Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià, Pep Pascual i Mauro Paganini, la posada en escena magnífica i fantástica la direcciò de Martì Martí Torras Mayneris. Les úniques paraules que hi ha per valorar-ho, són BRUTAL o BESTIAL, quedar-vos amb la que més us agradi. No cal dir que és IMPRESCINDIBLE i si no la podeu veure dins del Grec, al desembre estarà al Lliure de Gràcia i asseguro que serà uns dels èxits de la temporada i per a mi també del Grec evidentment. Només puc donar les gràcies per aquesta injecció de eufòria i bon rotllo que em durarà dies.

  23/07/2016

Artículos relacionados

'Rhümia', la reivindicació del pallasso torna al Lliure

'Rhümia', la reivindicació del pallasso torna al Lliure

21 desembre 2017

Un any més, Rhum&Cia es fa seu el Lliure per Nadal. Després de l’èxit de Rhum, l’homenatge al pallasso Joan Montanyès «Monti» estrenat al Grec de 2014, la companyia torna a la càrrega amb la segona temporada de Rhümia, el tancament d’aquesta «bilogia clownesca» que reivindica el pallasso clàssic amb una proposta gamberra, tendra i divertida. Al Teatre Lliure de Gràcia del 21 de desembre al 14 de gener.

Leer más... n

'Rhümia', la reivindicació del pallasso

'Rhümia', la reivindicació del pallasso

9 desembre 2016

Després de l’èxit de Rhum, l’homenatge al pallasso Joan Montanyès «Monti» estrenat al Grec de 2014, la companyia torna a la càrrega amb Rhümia, la segona part d’una «bilogia clownesca» que reivindica el pallasso clàssic amb una proposta gamberra, tendra i divertida. Al Teatre Lliure de Gràcia del 9 de desembre al 8 de gener.

Leer más... n