Un homenatge dins l’homenatge a l’ofici del pallasso i al món del circ

Rhum

Rhum
13/12/2015

Senyores i senyors, ladies & gentlemen, madames et messieurs, nens i nenes, petits i grans…. Passin i vegin!

A l’entrada un vestit de pallasso…, és el vestit d’en Monti que ens dona la benvinguda.

La pista ja és a punt, caixes, baguls i maletes plenes de pols, esperen ser obertes, els instruments aviat sonaran, les guirlandes de bombetes de colors esperen de ser enceses , en un racó…,unes sabates de pallasso.

Les cortines vermelles s’obren i cinc pallassos aniran apareixent a la pista, són en Wilha (Guillem Albà), el senyor Arquetti (Joan Arquè), Giuliani (Roger Julià), el senyor Martines (Jordi Martínez) i en Peppino (Pep Pascual). També hi són en Rhum i en Monti.

“Rhum” és tendresa, nostàlgia, amor, emocions, poesia, dedicació, màgia, generositat.

“Rhum” és un homenatge al món del circ i a tots aquells que han dedicat la seva vida a fer-nos riure, gent humana i meravellosa que ens omple d’optimisme, esperança i felicitat cada vegada que surten a la pista, gent generosa i entranyable que el que volen és fer riure al públic.

Música, cançons, jocs, bromes i pallassades. Moments realment divertits que no tenen preu i que em van fer riure de valent, com el de la piscina de plàstic, el del mirall, el de parar la taula i el número musical final.

Pel que fa al vestuari de Rosa Solé he de dir que és meravellós, des del vestit de colors vius, el nas vermell i les sabates grosses de l’August, el blanc elegant del Carablanca i els vestits grossos amb tons sorra i gris de la resta de la companyia.

La meva valoració és la màxima, per què a part de la magnífica feina que fan tots els artistes, al darrera hi ha una cosa de més valor que cal destacar, i és la feina, amor, treball, dedicació i sentiment que hi posa tot un col·lectiu de gent, penso que poc reconeguda pel que fa anys que porten fent: que la nostra vida sigui, si més no, més feliç.

A “Rhum” es respira AMOR I ADMIRACIÓ, i ho escric amb majúscules per què jo ho vaig sentir així.

A mi m’heu fet riure i emocionar. Gràcies !!!

← Volver a Rhum

¡Enlace copiado!