Todo lo que necesitas para ir al teatro

Sota teràpia

Sota teràpia

El argentino Daniel Veronese dirige esta versión de la comedia Sota teràpia del también argentino Matías Del Federico. Una comedia brillante que no da tregua.

SINOPSIS

En una noche de viernes tres parejas son invitadas a participar en una particular y relajada sesión de terapia: un intercambio de experiencias personales, de deseos, de sueños y frustraciones. Aparentemente nada demasiado extraordinario. Pero alguien está ausente en este experimento: la sesión esta vez se desarrollará sin la tutela de la profesional y la llevarán a cabo los mismos pacientes.

Poco a poco una maquinaria impensada se pondrá en marcha y desencadenará confesiones, reclamos, verdades y mentiras en un camino desenfrenado. Un desenfreno difícil de detener cuando se pone en marcha. En este espacio concebido especialmente para esta tarea, los seis jugadores se sentirán entonces impulsados a desarrollar movimientos, actuar cada uno su juego oculto.

Y lo que se revelará será una forma inexorable y necesaria para expresar lo que estaba velado; romper con el ordenamiento de comportamiento social. Los códigos y los emparejamientos que habían funcionado hasta hoy ya no sirven. Y así saldrá a la luz otra verdad…

Vídeo
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Marta TP
  12345

  Comèdia sobre els típics i tòpics de parella amb la que és fàcil identificar-se en menor o major mesura; còmoda i espontània, amb una actuació natural que aconsegueix relaxar i abraçar l’espectador.. Fins que treu a la llum les seves millors armes i capgira tot el guió, demostrant-nos un cop més que les comèdies poden trasbalsar-nos des de la seva simplicitat. Ideal per a parelles -els cops de colze i somriures còmplices eren comuns entre elles-, un cop més el Club Capitol aposta en segur amb una obra que, tot i el temps que porta en cartell, aconsegueix romandre en els primers reclams teatrals de la ciutat!

  06/02/2018
 • Javier
  12345

  Pude ver esta obra el pasado 3 de febrero en el Club Capitol.
  No soy experto en teatro, pero la obra me pareció muy interesante.
  La forma en que se tratan ciertos temas la encuentro acertada.
  La forma en que el ser humano esconde sus problemas, incluso a la pareja, se refleja perfectamente en la obra.
  Y sobre el giro final… solo puedo decir que me dejó sin palabras.
  El ritmo de la obra hace que siempre debas estar atento.
  No creo que decir que sea una comedia sea lo más acertado, ya que no te rías en todas las fases de la obra. Hay algunos momentos en los que los temas a tratar son serios.
  No le doy un 5 a la obra porque una vez más se vuelve a mezclar política con lo que no es política. Si los actores están en contra del tema de los presos políticos, me parece bien. Pero el lacito al final de la obra, sobra.
  Iros a la calle a manisferos, y dejar el teatro para lo que es.
  Saludos.

  05/02/2018
 • José
  12345

  La venden como comedia y es cierto que te ríes durante la primera parte de la obra, pero el final es muy amargo y trata temas sin la seriedad que se debería. Además no creo que tras acabar mostrar una opinión política sea lo correcto. Hay temas más importantes que tratar y las opiniones deberían quedar fuera del trabajo.

  04/02/2018
 • Mercè

  La vaig veure ahir i em va encantar. A part de recomanable jo diria que necessària per que el transfons és molt important.

  Entra fàcilment i desprès et va fent pensar.

  15/01/2018
 • Ana ISABEL CARRASCO MATEOS
  Ana ISABEL CARRASCO MATEOS
  12345

  Poco a poco,prueba a prueba,te introduce en los lados ocultos y oscuros que poseen las personas y que cara a galería tapamos hasta que,se descubre el otro lado de la luna…Sensacional!

  01/12/2017
 • Bernardet Rodrigo Sanz

  Fantástica, gran tema a tratar . Los actores no han perdido el ritmo en ningún momento, consiguiendo que el público esté atento durante todo el tiempo que dura la obra, nos ha gustado mucho.
  Muy recomendable.

  29/11/2017
 • Laia Santos Celda
  12345

  Diversió, intriga, sorpresa, crítica social… Molt molt bona! De les millors que he vist. Molt recomanable

  23/11/2017
 • Hebert
  Hebert
  12345

  Una altra obra a l’estela de la ja llunyana El Mètode… Teràpia de grup, tres parelles que s’ho hauran de manegar tot sols davant l’absència de la terapeuta.
  Una de les poques “comèdies” dels darrers temps (El nom, Els veïns de dalt, El test..) que proposa sota l’etiqueta de comèdia superficial anar més enllà i tractar temes seriosos –no farem spoiler- i se’n surt. El tema de fons és potent i la voluntat d’evidenciar un tema dramàtic compensa que a estones el to de comèdia sigui el de crits i més crits, o que sembli que les situacions són excuses per a lluïment dels personatges més que al servei de la trama. A estones previsible i repetitiva, a estones divertida fins que reps el cop de puny final que et reconcilia força amb el que has vist, i que, potser, serveix per a que tanta gent com atreuen aquestes obres no oblidin temes dramàtics del nostre entorn, entregat entre rialles, perquè passi millor.
  El to aquest exagerat porta a interpretacions en aquesta línia, tet de la, una altra vegada, superba Roser Batalla.

  16/11/2017
 • Fraile Castellà
  12345

  Sense paraules. Gran tema que tractar. Les actrius i actors no han perdut el ritme en ningun moment, aconseguint que el públic estigues atent en tot moment!

  09/11/2017
 • Patri Gómez
  Patri Gómez
  12345

  Em sap molt de greu fer una crítica negativa però la sensació que em va deixar l’obra va ser absolutament desagradable per la poca sensibilitat – segons el meu parer – amb què tracta temes molt seriosos. Banalitza i fa superficials situacions de masclisme i de violència a la parella i el guió està poc aprofundit. Es publicita com a comèdia i no vaig riure en cap moment. Molt decebuda amb què es mostri aquesta imatge de relació com a normal i ‘graciosa’. Recau en el típic tòpic i poc elaborat i en el mal gust. Jo no la recomanaria en absolut. Ho sento molt.

  05/11/2017
 • Quique Muro López
  12345

  L’obra de teatre amb la que més he rigut a la meva vida. Un 10 de guió, interpretació, escenografia… Impecable. L’únic defecte (i això no depèn dels actors, sinó del tècnic de so) és l’acústica. De fet, al mig de l’obra una dona del públic va cridar «no se sent». No estic d’acord amb el que va fer aquesta persona, òbviament, però convindria revisar el volum del microfonatge. Deixant de banda aquest aspecte, però, un 10.

  05/11/2017
 • Marta
  12345

  Fantastica, quin tip de riure, un 10, totalment recomanable!!!

  05/11/2017
 • Pol Monforte
  12345

  Tant a mi com a la meva parella ens ha agradat molt. Hem passat una molt bona estona i recomanem anar-la a veure.

  04/11/2017
 • Xavier Mayola
  12345

  He rigut i pensat molt. Obra distreta i molt ben interpretada. Bona recomanació per una vetllada divertida

  06/03/2017
 • Magda
  Magda
  12345

  Vaig anar a veure aquesta obra deixant-me guiar per opinions diverses que havia llegit i pensant, estarà bé i ja està.
  Doncs bé, cal dir que em va sorprendre molt i molt gratament. Bona direcció i interpretació per part dels quatre actors/actrius ja que realment no és fàcil convertir un drama actual en la comèdia que veiem. Fins i tot al final s’aprecia la barreja dels dos gèneres.
  Si que és cert en els que hi ha moments en que hi ha massa crits i tons de veu alçats però no s’extenen massa, saben canviar el registre en el moment adient.
  No us la perdeu perquè val molt la pena, de debó!

  25/02/2017
 • Laia Mundet Gimbernat
  12345

  M’ha encantat!! una gran comèdia i una gran actuació que reflecteixen de manera molt original els problemes de la societat d’avui. Un gir inesperat encara fa més especial aquesta obra. Molt recomanable!

  13/02/2017
 • Toni S
  12345

  Una comèdia amb un gir inesperat al final de l’obra que arrodoneix la actuaciñó magnñifica d’uns actors que et fan disfrutar d’aquests 100 minuts de teatre que es pasen en un moment.
  Ha valgut la pena desplaçar-se fins a Barcelona (i cercar aparcament) per disfrutar dels bons moments que vam passar aquesta nit.

  Les situacions que desccriuen cadascuna de les parelles podrien ser les nostres o les de qualsevol conegut nostre, per això crec que se m’ha fet proper i quotidià.

  Felicitats per l’equip de direcció, als actors i actrius i al teatre per portar aquesta magnífica peça teatral.

  15/01/2017
 • helga
  12345

  Molt decebuda, pèrdua de temps i diners. No esperava cap obra brillant però si almenys passar una estona divertida… I res més lluny! Tant jo com el meu acompanyant vam estar pensant en marxar als 10 minuts.
  El text és estúpid, ple de típics tòpics (i dels dolents, a més), gairebé dues hores de crits i insults al pur estil Telecinco, actors que constantment donen l’esquena al públic durant unes estones escandalosament llargues… I un final patètic, si no semblava possible que es pogués espatllar més l’obra encara van i et sorprenen.
  El preu desorbitat pel servei ofert, però vaja… ja es va veure de seguida…. a on s’ha vist que a un teatre s’entri amb crispetes i cocacola!
  Jo tampoc repeteixo al Borràs! De tot s’aprèn….

  18/12/2016
 • Marc
  12345

  Horrorosa. Espantosa. Lamentable. La pitjor obra que he vist mai. Un text que sembla escrit per un nen de 12 anys. Tres parelles que s’insulten i es criden durant 90 minuts, amb una pluja somnífera de tòpics i un mal gust vergonyós. I de comèdia no té ni la intenció. Francament… per fer-s’ho mirar. No repeteixo el Borràs en ma vida. M’ha amargat la tarda. Que em tornin els diners!!

  27/11/2016
 • Pablo Cardillo
  Pablo Cardillo
  12345

  Una obra que no puede dejar de ningún modo al espectador en la indiferencia. Excelente trabajo de los actores, que demuestran una evolución a lo largo de la obra verdaderamente brutal. Os recomiendo que no os perdáis cada detalle porque todo tiene importancia. Cada gesto, cada palabra y cada acción. Os hará reír, os hará llorar…en fin, no digo mas! Os recomiendo que vayáis a verla. Al menos yo, pienso volver a verla.

  22/11/2016
 • Tati Freixas
  12345

  Hacía años que no iba al teatro, leí el argumento miré el reparto de actores y me pareció muy interesante.
  Es una obra divertida, inteligente, amena con un final inesperado para el público de esos que te deja con la boca abierta.
  La recomiendo 100% una historia que no deja a nadie indiferente desde que entras hasta que sales.
  Hacía mucho tiempo que no me reía tanto, y hacía mucho que no me dejaban con la boca abierta de la manera que lo han conseguido todos ellos.
  Si tenéis tiempo un sábado un domingo o entre semana no os la perdáis!

  30/10/2016
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  12345

  Hay veces que vas al teatro y sales encantado de la vida! Y hoy nos ha pasado! Os recomiendo muchísimo esta obra!
  Es divertida, inteligente, amena y con un giro final que os va a sorprender a tope!!
  Los actores todos maravillosos sin excepción!! Y encima han tenido que lidiar con un problema de iluminación que los ha dejado con el culo al aire jajajaja

  Pasad por el Borrás para disfrutar de esta terapia psicológica de 3 parejas bien distintas! Todos con sus problemas interiores y sus verdades escondidas! No os arrepentiréis!!
  Para fans de Veronese y el Método Gronholm

  19/10/2016
Artículos relacionados
La comedia argentina 'Sota teràpia' llega al Borràs de la mano de Daniel Veronese

La comedia argentina 'Sota teràpia' llega al Borràs de la mano de Daniel Veronese

11 octubre 2016

Sota teràpia se estrena este jueves 14 de octubre en el Teatre Auditori de Sant Cugat y hará temporada, a partir del día 19, en el Teatre Borràs. No se esconden. […]

Únete a TB
Ya somos más de 80.000 usuarios. ¿Te apuntas?

Ya hemos regalado más de 2.500 entradas

Únete gratis a Teatro Barcelona y disfruta de:

Ventajas

Sorteos y promociones

Calendario TB

Toda la cartelera a un vistazo

Newsletter

Semanal con toda la actividad teatral

Usuario TB

Valora espectáculos, lístalos y sigue amigos

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Hay que ser usuario de Teatre Barcelona
¡Únete, es gratuito! Ya somos más de 80.000

¿Ya estás registrado?

He olvidado la contraseña

Crear usuario

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.