Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 16,00€

Comprar Entradas

Requiem for Evita

Requiem for Evita
Últimas funciones

Jordi Prat i Coll dirige el musical Requiem for Evita, sobre el personaje de Eva Perón y la fe. Con Ivan Labanda / Anna Moliner, Jordi Vidal y Andreu Gallén. 

Sinopsis

Tres personajes humildes se reúnen semanalmente en unos bajos. Después de comer un poco se preparan para celebrar una misa particular. Idolatran Eva Perón. Cantan pasajes de su vida. Ven en ella la figura ideal para purgar sus almas. Y sin haber pisado nunca Buenos Aires estos tres pecadores cantarán Don’t cry for me Argentina por el mismo motivo que todo cristiano recita el padre nuestro: por una cuestión de fe. La fe sólo busca en lo intangible una razón de ser. Quién somos nosotros para cuestionarlo? Hoy en día, hay quién cree en Messi, quien en Obi-Wan Kenobi o quien en Michael Jackson. Así pues: Requiem aeternum dona Evita.

Funciones con Ivan Labanda: de 9 a 11, de 18 a 20 y de 25 a 27 de mayo

Funciones con Anna Moliner: 12 y 13, 16 y 17 y 23 y 24 de mayo

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Fotos

Requiem for EvitaRequiem for EvitaRequiem for Evita

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Ahir a La Seca vaig gaudir i no us podeu fer idea de quant, d’aquest espectacle escrit i dirigit per Jordi Prat i Coll. Si pensàveu anar a un teatre a veure una obra convencional, us heu equivocat ja que només creuar la porta de la Seca passareu a formar part d’una congregació de fidels que van a celebrar un acte religiós per venerar la Santa que idolatren, Eva Peron . Només entrar els tres actors ja estan asseguts en escena tallant mongetes perona que són les que s’imparteixen en el moment de combregar substitutes de la ostia. Comença la missa i la lectura dels evangelis, són passatges del llibre La razón de mi vida d’Eva Perón que són respostos per tots els assistents amb càntics. Aquí m’aturo i no vaig a desvetllar més perquè sigueu vosaltres els que ho descobriu quan hi aneu. Cançons que van del Don´t cry for me Argentina, passant per Concha Piquer, Paloma San Basilio o temes d’Els Miserables. Enginyosa, frívola, irònica i sobretot molt però molt divertida. Unes interpretacions de 10, tant per part de l’Anna Moliner com Jordi Vidal, que canten de meravella i un excel·lent acompanyament al piano d’ Andreu Gallén. M’ho vaig passar tan bé, que si trobo un buit, repetiré i aquest cop m’agradaria veure la versió d’Ivan Labanda que segons els dies la alterna amb Moliner. No us ho perdeu val molt però molt la pena.

  13/05/2018

 • Mercè Carner Carné

  Recomano aquesta obra a tots els amants del teatre. Magnifícs els actors, direcció i muntatge excel.lents. Una peça que no us podeu perdre. Paraules, cançons, humor, reflexió, participació del públic… Un petit bombó.

  12/05/2018

 • 12345

  xavier

  Un bon espectacle..divertit i els tres están genials !!

  12/05/2018

 • NEUS ROJAS CASADEMUNT

  Eva Maria ibarguren

  07/05/2018

Artículos relacionados