Todo lo que necesitas para ir al teatro

Quim Masferrer: Temps

Quim Masferrer: Temps

‘Temps’ de Quim Masferrer vuelve a Barcelona

Le acaban de comunicar que le quedan 90 minutos de vida. Una hora y media de la más auténtica y plena libertad que nunca podrá disfrutar un ser humano. La libertad de ajustar cuentas, de decir de verdad todo lo que piensa, de ser sincero por una vez. La libertad de saltarse las normas políticas, sociales y morales. La libertad de quien no se puede encarcelar, ni multar, ni imputar, ni castigar.

Una hora y media de intensa tristeza, de crítica desbocada, de ironía, de despedidas, lamentos, recuerdos, olores, amigos, paisajes… que nunca más sentirá. Deseos insatisfechos, lo que no ha podido hacer ni podrá hacer nunca. Un cúmulo de rabia, rencor, venganza… la libertad de reírse del muerto, de sí mismo, y de quien lo vela, el público. La tragicomedia de la vida en 90 minutos. Se abre el telón. Empieza la cuenta atrás.

 

 

Vídeo

Fotos

Quim Masferrer: TempsQuim Masferrer: TempsQuim Masferrer: TempsQuim Masferrer: TempsQuim Masferrer: Temps

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • MARIA TERESA TRULLOLS
  12345

  MOLT ENCERTADA PELS TEMES QUE TOCA. EL QUIM ESTA GENIAL EN EL SEU PERSONATGE CRITIC. DIVERTIDISSIMA

  26/02/2018
 • Marimar
  12345

  genial

  10/11/2017
 • Xus Mas
  Xus Mas
  12345

  En Quim, completament sol. Que és això? Un monòleg. L’escenari va cobrant vida, mitjançant les seves paraules. Les paraules prenen sentit, un sentit especial i passen per la negació, la por, el conformisme, l’humor…La crítica i l’actualitat es barregen. Finalment, el desenllaç. Surts del teatre amb una sensació especial i pensant en tot el que acabes de veure.

  17/09/2014
 • rosa maria aixandri
  12345

  entrentinguda, el Quim s’ho curra molt.
  merci per les entrades ¡¡¡

  05/09/2014

Artículos relacionados

Quim Masferrer: “El poder del comediant és una arma”

3 setembre 2014

“La idea de Temps va sorgir perquè tenia ganes de parlar de la llibertat escènica” -diu el Quim Masferrer, i la seva veu ressona a les parets del hall de la Sala Barts, on representarà l’obra; tot i no ser greu o profunda, és una veu amb presència, projectada, d’aquestes que el teatre ha modelat.

Leer más... e