Todo lo que necesitas para ir al teatro

Quim Masferrer: Temps

Quim Masferrer: Temps

‘Temps’ de Quim Masferrer vuelve a Barcelona

Le acaban de comunicar que le quedan 90 minutos de vida. Una hora y media de la más auténtica y plena libertad que nunca podrá disfrutar un ser humano. La libertad de ajustar cuentas, de decir de verdad todo lo que piensa, de ser sincero por una vez. La libertad de saltarse las normas políticas, sociales y morales. La libertad de quien no se puede encarcelar, ni multar, ni imputar, ni castigar.

Una hora y media de intensa tristeza, de crítica desbocada, de ironía, de despedidas, lamentos, recuerdos, olores, amigos, paisajes… que nunca más sentirá. Deseos insatisfechos, lo que no ha podido hacer ni podrá hacer nunca. Un cúmulo de rabia, rencor, venganza… la libertad de reírse del muerto, de sí mismo, y de quien lo vela, el público. La tragicomedia de la vida en 90 minutos. Se abre el telón. Empieza la cuenta atrás.

 

 

Vídeo

Fotos

Quim Masferrer: TempsQuim Masferrer: TempsQuim Masferrer: TempsQuim Masferrer: TempsQuim Masferrer: Temps

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  MARIA TERESA TRULLOLS

  MOLT ENCERTADA PELS TEMES QUE TOCA. EL QUIM ESTA GENIAL EN EL SEU PERSONATGE CRITIC. DIVERTIDISSIMA

  26/02/2018

 • 12345

  Marimar

  genial

  10/11/2017

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Un monòleg teatral que barreja intel·ligentment comèdia i tragèdia, basant-se en la premissa que assistint als darrers 90 minuts de vida del personatge que ens parla des de l’escenari.

  Durant l’espectacle es barrejan totes les possibilitats actorals que se li poden demanar a un intèrpret: paraula, gest, coreografia, ball, humor, drama, reflexió, ironia, sarcasme, desvergonyiment….

  Una interpretació excel·lent es combina amb una dramatúrgia rodona que s’acoloreix amb diferents peces musicals d’entre les quals en destaquen dues: la cançó L’Aigle noir, interpretada en francès per Roger Mas —que en va fer una versió el 2012 amb la Cobla Sant Jordi— i la cançó The man comes around, amb la veu de Johnny Cash i, al ritme de la qual, Quim Masferrer es desplaça, en la seva cadira de rodes, per davant d’una road movie projectada que sembla que toqui de puntetes, ni que ell no ho vulgui, el seu recorregut pel Far West català amb la càmera d’El foraster.

  Silenci, mirada trista i complicitat amb l’espectador. Tres ingredients que l’actor Quim Masferrer esprem també al màxim durant noranta minuts clavats, els últims noranta minuts de la vida del seu personatge.

  Per cert, i com a resum, són 90 minuts de rialles, riallades i molt però que molt bon rotllo

  04/11/2017

 • 12345

  Xus Mas

  En Quim, completament sol. Que és això? Un monòleg. L’escenari va cobrant vida, mitjançant les seves paraules. Les paraules prenen sentit, un sentit especial i passen per la negació, la por, el conformisme, l’humor…La crítica i l’actualitat es barregen. Finalment, el desenllaç. Surts del teatre amb una sensació especial i pensant en tot el que acabes de veure.

  17/09/2014

 • 12345

  rosa maria aixandri

  entrentinguda, el Quim s’ho curra molt.
  merci per les entrades ¡¡¡

  05/09/2014

Artículos relacionados

Quim Masferrer: “El poder del comediant és una arma”

3 setembre 2014

“La idea de Temps va sorgir perquè tenia ganes de parlar de la llibertat escènica” -diu el Quim Masferrer, i la seva veu ressona a les parets del hall de la Sala Barts, on representarà l’obra; tot i no ser greu o profunda, és una veu amb presència, projectada, d’aquestes que el teatre ha modelat.

Leer más... e